Loading site please wait...
s80 t5
Renault Sport
Datsun: Z-Series 280Z
12 bin yapmış şaka gibi
2015 Isuzu D-Max V-Cross
Bayılıyorum bunlara ya. Tam kararında olmuş.
1955 Jeep M38
Çok güzel ya. Acayip dikkat çekici bir araç
4 PARÇA BOYALI M4 (YERSEN)
![]()
CLA'yı satma kararı aldığımdan beri ne alsam diye düşünüyorum. A3 desen donanım ciddi az CLA'ya göre. BMW arkadan itiş, eğleniriz desek de onda da donanım sıkıntı ve yeni sayılabileceği için fiyat yüksek. 3 serisi baktım, yakıt sıkıntı. Açıkçası en mantıklı tercih cebime de para kalacağı için Kadjar gibi görünüyor. Bakımı ucuz, SUV sayılabilir ve donanım olarak ciddi dolu araçlar. 100.000 TL civarına rahatlıkla bulunabiliyor dizel otomatik ve doluları. Örnek olması açısından ;
kayinpederde var.bag bahce esek niyetine kullaniyor banamisin demedi.
gecen sene jandarma zorlamasa corap dahi takmadan uludaga cikiyordu.
yakit olarak cok ekonomik.trafikli istanbulda 9 la dolastim gecen esya tasirken. uzunda 6.5lari gormek mumkun.
twinturbo,cok guzel hizlaniyor.suspansiyonu bi garip, araba konforunda.
cidden memnunuz tavsiye ederim.
@Nightfish Mazda CX3 1.5 Dizel Otomatik 4x4 bakabilirsin, hatta sıfırı bu fiyatlarda nerdeyse aracın, ama temiz 2.elleride dolu.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
CLA'dan daha fazla trim sesi olması imkansızKadjar'dan gelse ses üzülmem açıkçası, gidip Mercedes diye sattıkları araba senfoni orkestrası gibi olunca insan üzülüyor.
Açıkçası ben de Opel'e verilecek parayı israf olarak görüyorum. Hem inanılmaz yakıyor hem de 2. elde inanılmaz değer kaybediyor. 136 HP dizel otomatik Astra sedan bile saçma sapan yakarken İnsignia'yı düşünemiyorum bile.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)