Nasıl bir mantıksa artık; adama soruyorum neden manuelini getirmiyorsunuz diye. Adamın verdiği cevap satamazlarmış...
Yav he he deyip uzaklaşıyoruz işte. Ne yapalım. 316d bir seçenek. Bi de 320d'nin manueli var ki eminim yok satar. Anlayana.
Printable View
Nasıl bir mantıksa artık; adama soruyorum neden manuelini getirmiyorsunuz diye. Adamın verdiği cevap satamazlarmış...
Yav he he deyip uzaklaşıyoruz işte. Ne yapalım. 316d bir seçenek. Bi de 320d'nin manueli var ki eminim yok satar. Anlayana.
Tamam da manuel diye elde kalan araba olmuş mu bu memlekette? Zaten otomatiğe göre hatırı sayılır bir fiyat avantajı da var. Kaldı ki BMW'de zevk için özellikle manuel kovalayan hatırı sayılır bir kitle de var. 100 arabadan 10'unu ya da hadi bilemedin 20 tanesini manuel getirsen ne kazanırsın ya da ne kaybedersin diye sorar insan.
adamlar bizim mantığımızda değil abi,10 umuzdan 8 i otomatik vites olsun,ben debriyaja basamam trafikte yorulurum cart curt,e adam da haliyle neden getirsin ki.
Adamlarda trafik yok ki :) Umurlarında değil. Şehir merkezine arabayla özel bir sebep olmadıkça girmez adamlar. ( Büyük şehirler için) Zaten kasabada veya küçük şehirde adamın derdi değil ki trafik alıyor manuel geçiyor.
firmalar tamamen kendi karlarını gözetiyor bu noktada, 10 tane 20 tane kullanıcı için ekstra maliyet bu araçları getirmek. Zaten manuel olmasada tercih ediyor bu 10-20 (ya da reel sayı her ne ise) kişi, manuel olmadığından satış yapamadıkları araç sayısı iyice düşük kalıyor. Firmalarda bir sorun göremiyorum ben bu noktada, karlılık esastır. Benim firmam olsa ben de karlılığıma bakarım bu durumda. Esas olay firmalardan almak zorunda kalmak bence, istediğimiz aracı getirememiz esas problem.
trafik olmadığı bilgisi nasıl yayılmış bilmiyorum ama yanlış bir kanı var bu konuda. Avrupada trafik var, 150.000 nüfuslu şehirde bile trafik var hatta
boş geçmiyim, renk efsane s8 4.0tfsi
Audi S8 4.0 TFSI quattro **VOLL**SONDERLACKIERUNG** als Limousine in Dusseldorf (Unterrath)
çok güzel daily drive olur bundan, bir ufak oynama ile epey sportifde görünür. f11 535d
BMW 535d Touring Sportsitz*Leder*Navi Prov* Facelift als Kombi in Munchen
Adamlar 7 serisi manuel bmw alıyorlar daha ötesi var mı ?
Konuya dönün beyler....
JAG X-TYPE: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fiyat uygun iyi gibi yoksa 40 civarı daha mı iyidir
bu nedir ama abi yaaa, kombinasyona bayıldım;
MercedesBenz E200 Exclusive 2016
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
W140 s320L
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E60 520i kasası düzgün duruyor;
2015 audi TT
2013 E250 cgi (fiyat ütopya ama çekici görünüyor meret)
2015 sıfır km o fiyatta biraz ısrar ederse 2018-2019 da aaa adamda sıfır 2015 model araba var diye şaşırmaya devam ederler =)
Bu araç geçenlerde 63 binden hem de galeriden ilanda değil miydi, yanlış mı hatırlıyorum.
e90 320d
Alfa Romeo Brera (dizel)
full alfaromeo almanyadan dizel
İlan No: 388303230
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB
ALFA ROMEO GİULİETTA SPOR PAKET 1.4 TB 170 HP
İlan No: 388865199
Sen muhteşem bir detaysın LR Discovery TD5
Off-Road Donanımlı, Temiz, Araziye Girmemiş, HSE Paket, 7 Koltuk
İlan No: 336219184
onda bira içilirse bundada whisky içilir en temizinden