C Coupe'nin aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Zira C Coupe de oldukça sık görülen bir araç oldu. Ben olsam bu paralara BMW 5 serisi, Mercedes E serisi bakardım. Çok spor istiyorsam Audi TT mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
Printable View
C Coupe'nin aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Zira C Coupe de oldukça sık görülen bir araç oldu. Ben olsam bu paralara BMW 5 serisi, Mercedes E serisi bakardım. Çok spor istiyorsam Audi TT mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
Söylendiği gibi F30 Her köşe başında var. Bismillah paket alıp 3 liraya tampon takan M3 triplerinde geziyor. Bununda farkındayız fakat amaç klaslık olsun görüntü olsun diyosanız.Kesinlikle tartışmasız C Coupe.
Sürüş keyfine daha çok önem veriyorsanız da kesinlikle F30 bence.
Bir araba çok satılıyor diye alınmamazlık nedir acaba :)
Daha ne ister bir insan
Bol bol çıkma parça
Sağlam 2. El
Çok özel olmak isteyen volvo mazda subaru mevcut F serisi BMW dönüm noktasıdır moklatmam arkadaş :)
*yalvardilar ( edit yok post yazdım. )
Dayılar yine efsane kombinasyon - temizlikte bir araç getirmiş E92 M3 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yine kimseye hayrı dokunmayacak bencil ve alım gücü dışındaki araçları paylaşıyorum da kusura bakmayın :D
@MK8800 kör oldum
Gözüm kanıyor
Km fiyat performansı
Kasko yaptır uçurumdan aşağıya at kombinasyonu :)
görüyorum ve arttırıyorum, hem de 2011 model :D
BMW E90 M3 DKG VOLL M Driver LPG als Limousine in Burgau
F30 a uyuzu olanlara inat favorim :)
BMW M3 3.0 M DCT 4dr (start/stop)
33.500€ ya raç satıyolarsa bi zahmet öğrensinler yahu, hiç öğrenemediler internette aratsınlar. O paraya sattıkları aracın eksiği gediği var mı yok mu bakmaz mı insan? Bana göre çok yanlış işler bunlar, kurumsal denebilecek seviyede bir işletme için hele olmayacak hatalar..
@MK8800 plaka birbirini düdüklerken helak olan kavmi hatırlatmasa güzel araba aslında.
Welcome to Turkey :)
Boş geçmeyim, memurun dostu yeni Dacia Sandero Stepway :) 60 bin bandına da sıfır km dizel otomatik versiyonları var ancak beyaz renk yeni gelmiş ondan bu ilanı paylaştım.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yalnız çok iyi satıcak hemde çok çok iyi satıcak.. dacianın en büyük eksisi otomatik vites olmamasıydı duster ile sanderoya koydularya artık onlara karada ölüm yok çok iyi satıcaklar ..
dusterın geldimi bilmiyorumda gelmemişse onunda yakında gelir..
duster 4x4 laurette otomatik alıcaksın opsiyondanda cruiser controlü ekleticeksin geri kalan opsiyonların hepsini dışarda yaptırabilirsin daha ucuza geliyor look paket tekno paket falan.. suv lar için çok ideal bir tercih olur.. bayanların alımında patlama olur zaten..
@MK8800 bu m3 bizim alt komşunun arabası 50 küsür yaşında doktor kendisi aynı plakada golf'u mevcut dizel mermi gibi duruyor aşağıda:)
otomatik şehir içinde kesinlikle elzem artık.. hobby car olmadığı sürece manuel verimsiz ve gereksiz yeni nesil otomatiklerin yanında..
1998 CL500. Hemen dibimde bu galeri. Cok guzel araclar buluyorlar. Birkac hafta once ilk sahibinden estoril blue bildigin sifir kondusyonda 2000 z3 vardi acaba teklif versemmi diyene kdr satildi.
1998 Mercedes Benz CL500 Coupe
Agir fantezi icerir :D RR
1985 Rolls Royce Silver Spirit - New Price
Paylaştığı ilanın marka model vs ne olduğunu yazmanız bu kadar zor geliyorsa konuya yazmayın arkadaşlar lütfen rica ediyorum.
@ef186
abarth ritmo, çok güzel bi detaysın be
Used Abarth Ritmo 130 Tc , Una, Spain, , , Hatchback, , - OOYYO
kıçı kırık letonyadaki 5 series SW fiyata bak peh
SS.lv BMW 520, Cena 16 100 €. Pārdod BMW 520 dīzeli 184 zs. orģināls pārbaude servisā. zvanot - Sludinājumi
Bu arabayı nedense hiç Mercedes olarak göremiyorum abi, sanırım Daewoo'nun Chairman modeliyle aynı göründüğü için tuhaf geliyor :D
http://www.ssmotors.com.tr/B2ELResim...70_2_Buyuk.jpg
nerdeyse çok bile o para :D daha önce de paylaşmıştım sanırım, günlük araç olarak çok keyifli olur bu tarz bişey. f11 535d
BMW 535d Touring Sportsitz*Leder*Navi Prov* Facelift als Kombi in Munchen
Bu ikisi de düşündürüyo ama heralde biraz daha düşer fiyatları yakın zamanda, o zaman güzel pazarlık edilip alınır.
f12 640d
BMW 6er Coupe 640d*Head-up*Nappa*Soft-Close* ... als Sportwagen/Coupe in Strullendorf
BMW 640d Coupe/Leder Braun/Navi als Sportwagen/Coupe in Stockelsdorf
10 bin km dir kullanıyorum 2005 1,5 lpg li modelini. otomatik vitesi cok bozulan bir parça değil baskı balata zamanında değişirse aktüatör denen robot sıkıntısız çalışıyor. yok ben dibine kadar kullanırım diyorsan bu sefer robotun da değişmesi gerekiyor. robot 900 tl civarı baskı balata da ona yakındır muhtemelen. önceki kasalarda kronik klima kompresörü arızası var onun haricinde mekanik olarak tank gibi ama çok konfor vs beklentiniz olmasın en azından c sınıfı bir araçtan geçince. vites geçişleri 1-2-3 arası geçişlerde biraz hissedilir. benim araçta 2 den 3 e geçerken hissediliyor onun haricinde çok sarsıntı yok.
Bir önceki kasanın coupe olanı yani cz3 ünü 2 defa aldım sattım. Tekniği ***** 1.3 95 hp ama (bence) daha güçlü bir aramış gibi gidiyor. Amt ye alışmak lazım biraz Alışınca sarsıntı epey azalıyor. Mekanik olarak ben bir sorun yaşamadım şanzımanda. Birinin alt kulağını kırmamak rağmen banamısın demedi. Robotu için fiyat yazılmış haricinde klasik baskı balata işte. Son kasayı bilmiyorum ama önceki kasa da güncelleme vardı. Ayrıca ilk kasanın arka koltukları ileri geri hareket ettiğinden bagaj boş ise diz mesafesi şaşırtır. Biraz sert tir. 50 yanak lastik var orj. İçeri ses alır yalıtım az. 6 ileri olduğundan dehşet ekonomiktir. Nasipse alacağım yine. 4 kapı amt 1.5 110 hp olanları var sunroof deri koltuk ısıtma vs denk gelirse oda iyidir.