Bu konuda gelip link yapıştırıp gitmek boş mesaj atmak olduğundan bu şekilde değerlendirilmektedir.
Dikkat ederseniz bir sorun yaşamazsınız.
İyi forumlar .
Printable View
Güzel bir s-type 3.0 V6 gibisi yoktur hem dolu hem prestijli hem arkadan itiş 240 beygir.. bmw mercedesde o keyfi alamassınız çok tatlı kıçı atar sonra hemen toplar..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
burda her araçla yüksek km yapıyolar, türkiye gibi aman araç eskimesin km artamasın fiyatı düşmesin diye takmıyo insanlar. örnek olsun, 450hp ve 200.000 altı yok ilanlarda, dayanamayan bakmasın :)
c63T
Mercedes-Benz C 63 AMG Performance Carbon Keyless RFK *Voll* als Kombi in Wassenberg / Myhl
xfr
Jaguar XFR 5.0 V8 Kompressor als Limousine in Ettenheim
x5m
BMW X5 M NAVI XENON HUD SOFT-CLOSE als Limousine in Budapest
q7 v12 tdi
Audi Q7 6.0 TDI V12 Quattro Bang & Olufsen Keramik als Limousine in Dippoldiswalde
cayenne turbo
Porsche Cayenne Turbo *21.ZOLL*PANORAMA*LUFT*CARBON*VOLL als Gelandewagen/Pickup in Saarlouis
f10 m5
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...0&pageNumber=1
Bu S-Type'ları her gördüğümde Sting - Desert Rose mırıldanmaya başlıyorum.
Jaguar X-Type 2.0 D Executive
Çok klas duruyor, fiyat emsallerine göre yüksek
desert rose da ki araç s type ama :)
benimde aklıma dondurma geliyor devamlı algida reklamlarında dönüyor.. :)
Magnum Double Advert 2016: Release the Beast - YouTube
Neyse s-type dedik bir r type koyalım şuraya 4.2 supercharger V8 400 beygir.. 0-100 hızlanma değeri 5.6 saniye ..
[QUOTE=exca-;8278656]desert rose da ki araç s type ama :)[/QUOTE
Ben darkmoon'un paylaşımına ithafen demiştim. X type daha ingiliz gelmiştir hep.
harika bir paylaşım çok urban bir araba çok beğeniyorum zaten bunu ya seversin ya nefret edersin arası yok.. ucuza tarz stil yaratıcam farkındalığım olsun diyorsan piyasadaki nadir araçlardan 300 - 500 bin lik araç gibi farkındalık yaratırsın..
tek eksisi fiyatı bana göre 25-30 dan fazla etmez.. bizim arkadaşın galeride vardı uzun süre satamadı sonra pegeout 307 ile takasa girip vermişdi..
[QUOTE=Wromm;8278701]x-type da ingilizdir ama s-type hakiki ingilizdir retro bir araçdır zaten .. orjinal s-type sadık kalınarak üretildi..
ilk s-type 59 da mark 1 adıyla üretildi sonra 62-63 de s-type adını aldı..
Jaguar Mark 2 - Wikipedia
Jaguar S-Type (1963) - Wikipedia
Calibra Turbo
kasa fena değil gibi,içide biraz bakımla adam olur..
Volvo'yu verdim bugün günlük binip uzun yol koşturacağım dizel bakınmaya başladım . 175'e kadar güzel kombinasyon 2.0 ve üstü önerileri alabilirim .
Şuan için ciddi favorilerim ;
F10 530d : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
A6 : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
vw golf 3 syncro 4x4
İlan No: 356798089
İlk defa 4*4 golf gördüm ve sarı
3.20d cabrio
Neyiyle Tr'de tekmiş acaba merak ediyorum. 2. link TR'de tek olmadığının örnekleri :)
BMW Fiyat Listesi ve Sahibinden BMW Araba Modelleri | sahibinden.com
Ya benim bu adamlara mesaj atasım geliyor, size de oluyor mu hic bilmiyorum :) Bir gun tek, Türkiye'de ki en dolu paket yazanlardan bir tanesine dayanamadım attım, fotograflarda belli olmuyor ama sanırım ekran, koltuk ısıtma ve harman kardon da var arabanızda dedim :) Cevap olarak daha detaylı fotograflar ekliycem dedi :)
Araç çok hoşuma gitti.
Biraz param olsa temiz bir mk1 yada mk2 ye başlamak istiyorum.
Golf MK2 1.6
1994 Mazda 323 GLX
Amca gerçekten ilk sahibi gittim baktım 14 kusurlu rakamlara bitecek sizce rakam nasıl ? Sanayi ile uğraşmak istemeyen bir arkadaş için düşünüyoruz.Biraz pahalı gibi ama düzgün araç yok.Çizgisi yerinde SLX 12 13 lira.
Madem S-type istediniz alın o zaman :D Arkadan duruşuna bayılıyorum, fakat alma cesaretim henüz olmadı. Bigün gözüm dönerse alabilirim ama tabi.
Jaguar S-Type 2.7 Twin Turbo Diesel Aut. Executive*Navi als Limousine in Berlin
Jaguar S-TYBE 2.7 TWIN TURBO DIESEL AUT. EXECUTIVE+NAVI als Limousine in Berlin
Jaguar S-TYPE 2.7 V6 Executive PDC,Navi,Leder,Klima als Limousine in Karlsruhe
motor falan yenilemeden sıkıntı verir heralde uzun dönemde, iyi pazarlık edip elden geçirmek üzere alınabilir
Jaguar S-Type R als Limousine in Uchte
Bu da fantazi olsun, fiyat ütopya. Ama renk bence en yakışan renklerden bu kasaya
Jaguar S-Type R 4.2 Bi Color Kompressor Arden als Limousine in Augsburg
Fiat Stilo 1.9JTD 3K, bu tarz birşeyler arayanların işine yarayabilir belki fena durmuyor.
Stilı binici için f/p süet bence kaçmaz.
fiyatı bence yüksek. 23 lü rakamlara olsa 1-2 lira harcayıp binersin mis gibi.
aman diyim bunlar fena dolandırıcı, bilmeden biri görür niyetlenir falan. Konusunu da ekleyelim hatta şurda dursun
http://www.techturkey.com/forum/sohb...and%FDr%FDc%FD
2012 MERCEDES C 180 AMG HATASIZ 59.000KM CAM TAV.BİXENON
İlan No: 393482674
Düşünen varsa fiyat uygun.