crv' de 150 liraysa o da sıkıntı. sanırım bu fiyatlar artık normalleşmiş türkiye için. kalite kullanım keyfi falan diceksek fantazi yapıp v12 tdi Q7 alınıyo o paraya buralarda misal..
Printable View
akü sıfır zaten :) oda şansıma benim başıma geldi restarutantta yemek yiyorduk maseratiyi alalım dedim yiğene bu 508 e güvenmiyorum yok abi bir şey olmaz orda çizerler valeye vermem falan deyince tamam dedik yemeği yedik bir çıktık akü bitmiş.. :)) şu anda bildiğim elektrik arızaları koltuk elektrikli takılıyor ileri geri giderken koltuk ısıtmalarının sigortası atmış sigorta ön göğsün iç tarafındaymış yani ön göğsü komple sökmek gerekiyormuş onada ben yanaştırmadım bir daha ayarı tutmaz diye elektrikli dış aynalar ayarsız bir senkron sorunu var .. öncedende ayna kapandımı cama tık diye vuruyordu onu yaptırmışdık.. arkadaşın yolda giderken araba arıza ışığı yakmışdı sorun arka tamponun iç kısmında sensörleri yöneten bir kutu varmış o su almış araca arıza verdirtmiş.. bunlar aklıma gelenler bir ara bardaklık çalışmıyordu ön göğüsde.. daha vardırda bunlar aklımda olanlar..
eski 407 lerde bu kadar yoktu mesela arkadaşımda 407sw vardı o araçdan çok memnun kaldı gitti 508 aldı.. 407 her açıdan 508 den çok daha iyiydi sorunsuzdu virajlarda çok daha iyi giriyordu falan diyor..
Jaguar XKR
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gerçekten imrendiğim,kıskandığım bir araç.Bir gün kırbacı vurma şansını yakalarsam affetmem:D
3.28i , bana f30 da en mantıklı model geliyor bu ilandaki araçta ideal donanımda
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
abi bende cr-v i honda nın sorunsuzluğuna güvenip aldım 3000 km de iken oksijen sensoru arıza verdi. bana en yakın servis 250 km uzakta balıkesirde gittim parça siparisi verdiler, 2 hafta sonra gel takalım ama 3-4 saat sürer dediler. tamam dedim.ama bi daha yaparmı diye sordum Usta açık,açık söyledi 4 defa gelen oldu aynı sorun yuzunden tr deki mazot kalıtesız olduğundan bozuluyor bu dedi. bende daha dönerken satılık ilanını koydum akşama takasla sattım. şükür zararım olmadı 10 liraekmek yedım :)
Aston Martin JR :)
ROYAL MOTORS'DAN TÜRKİYE'DE TEK CYGNET BLACK EDITION 2012
İlan No: 360431893
@arabasızadam
1.3 100hp motoru var.
Kışın sürebileceğime inansam alırdım ama sadece yaz için bana ölü yatırım olur...
1983 BMW R65 CAFE RACER
İlan No: 371989948
Yavru Aston dendiği anda aklıma bu araba geliyor.
Laguna Coupe
Alıp binemedim ya, hakikaten çok içimde kaldı.
Bebek mahallesi muhtar adayi :)
----------
R56 Jcw;
Makyaj yapayım derken arabanın güzel yönlerini bozma 101 ( A3)
Bu kasanın efsane duruşu da hala güncel çoğu tasarım da yok - E46 3.30Ci : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
nissan maxima
cocukluk hayalimiz :) buda opel omega gibi karizmasindan hic birsey kaybetmiyor ne kadar kotu bakilsa da.
infiniti i30 ile ayni ismi paylasiyor nissan maxima.
AC Schnitzer F30 320 d, alıp tek yapılacak ön lip arka difuzör ve spoiler karbon kaplama yapıp ömür boyu binilesei , alabileceğimizden değil ama insan umut ediyor işte :)
ona hiç dikkat etmemiştim, öyleyse kötü hakikaten ben koltukların güzelliğine aldanıp sunroof olmamasına bile bakmamışım o kadar opsiyon alıp hayati özellikleri olmaması kötü hakikaten geri alıyorum favorimi :ofk:
f30 iğrenç bulanlar like yapsın.
HONDA LEGEND 4X4 295 HP
İlan No: 329380727
Çok güzel duruyor maşallah fiyat fena değil sanki ..
XJR
o arka koltuklarda yaşarım be, şunun çizgilerine bak arkadaş :/