w212 e250cdi. Çok seviyorum bunları. :)
Mercedes - Benz E E 250 CDI Premium 2012 Model 159.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 358998938
Printable View
w212 e250cdi. Çok seviyorum bunları. :)
Mercedes - Benz E E 250 CDI Premium 2012 Model 159.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 358998938
tanıdık aracı kendi araçlarımızı paylaşmıyoruz bu konuda.
corsa c cdti
Loading site please wait...
Benim için yazdınsa eğer, foto paylaşmışımdır muhakkak şimdi arayıp bulamam satalı 1seneden fazla olmuş aracın verilerini. Şu vakte kadar her haltını söyledim motor değiştirdim şanzuman değiştirdim, bunları söylerken aracı kullanıyodum. Sattım gittim ardından salladım değil yani. Evet ankarada süratli kullanımla, sabah trafiğe girerek 8.5 yakıyodum polo gti ile. Başkası ne yaktı ne etti bilemem, 3 tane twincharger tsi aracım oldu ve elde ettiğim sonuçlar bunlar benim. Bir başkası sabah kontak açar 2.5km yol gider tarfik içinde, ortalaması 13litredir. Bana göre reel bir veri olmaz. Ben genel kullanımı ile ankarada elde ettiğim ortalamayı söylüyorum.
Bana yazdın diye düşünerek yazdım, bana yazmadınsa da açıklama yapmış olayım okuyanlar demesin atıyo tutuyo bu herif diye. Zira son tsi ile ilgili mesaj benim mesaj senden önce.
Bu arada boş geçmiyim, sağdan direksiyon olmasalar çok eğlenceli olurdu bunlardan birini almak.Ama burada direksiyonu sola almak mümkün mü ve maliyeti ne olur bilmiyorum pek. Ama tam şaka yapmalık araçlar, aklımın bir köşesinde var yine de
280ps Legacy Wagon:
Subaru Legacy GT Spec-B Turbo, 5-Gang, Japan Import als Kombi in Giengen/Brenz
Evo 9 Wagon:
Mitsubishi Lancer Evolution 9 GTA Wagon fur 177,07€ p.M. als Kombi in Melle
Bitiyorum şu makinaya bide raptor olsa tadından yenmez :)
Renault RX4 1.9DCI
Renault RX4 2.0
jetta 1.2 tsi bluemotion var bende ortalama 7- 7.5 lt şehir içi
sabahları teme çıkamadığım için trafikten gazi mah. - alibeyköy cep otogarı - arıcılar -seyrantepe - 4. levent sanayi mah. güzergahını kullanıyorum
dip gaz kullanımda 8-9u zor görüyorum
örneğin bu sabah sultançiftliği - kıraç akabinde hemen
kıraç- 4. levent 150 - 180 bantlarına kadar hızlanarak gittim döndüm 8.1 ortalama
jetta için konuşuyorum 2016 1.2 bmt lerin yakıtları bir tık daha aşağıda selefine göre
Yakıt tüketimi konusu değil bu arkadaşlar konunun özüne dönmeniz tavsiye edilir...
insignia opc 2011 manuel
harika ötesi maşallah .
E39 528i
BMW M4 GTS
*US'ta 135k$ fakat türkiyede olmadığından 550k€ :)
Kesinlikle kupon bir araç türkiyede tek diyor kesinlikle adamı tanımasamda altına imza atarım o kasada dizeli yollamadılar tek tük 2-3 tane türkiyeye girdi bir tane fıstık yeşili gibi olanı vardı izmirde birde bu vardı dizel rx4 benim bildiğim yani dediği doğrudur araç tektir..
rx4 bence kaleos dan offroad yeteneği olarak daha iyi .. kaleos compact arazi aracı tarzı bir araç hepsi bildiğim kadarı ile 4 çekerde değil..
rx4 tam bir 4 çeker crossover araç.. rx4 ün yenisini yeni scenic kasasında conquest ismiyle ürettiler ama 2 çeker üretildi dışı sadece crossover gibiydi.
1987 MERCEDES 190 E 2.3