Buna da bakabilirsin;
Loading site please wait...
Printable View
Buna da bakabilirsin;
1.6 cdti astra k
Boş paketi benim için yeterli donanımı sunuyor. Fiyatı 65-68 civarına çekilirise çokta mantıklı olmaz mı ?
Kardeşim sen hatirlarsin Istanbul kartal da bi e39 vardı, hani şu 400.000 deki araba pazar akşam paramı ayarladım pzt. araba satıldı onun gibi hiç tüp değmemiş araba arıyorum esasen ararkende satılan e39 a göre kıyas yapıyorum olmuyor. sahininden.com da hergün arıyorum lakin yok lpgsiz eli yüzü düzgün bi e39 arıyorum. Sunroof şart ve butcem 30.000 tlyi geçmemesi gerek var mi sağda solda bildiğin, bildiğiniz ? Veya kışı mi beklemeli ya ben E39 alıcam yada o beni :)
Fiyatını bilmem nasıldır ama duruşu çok hoşuma gitti.
1.8T Passat B5
BMW 3.20 D DİZEL
BMW 2006 MODEL 520D
Evet bakalım yorumlar nedir ?
Bugün düştü ilana 400.000 de motor yapılmamış komple boyalı eğer alirsam motor yaptırmayı göze alicam
BMW E39
donanımını bilmiyorum ama bu fena durmuyor. Uzaktan araba almak çok masraf. git gel yolda 1 tekliğin gider. Zaten kısıtlı bütçe diyorsun yakından bak bence araç.
pinto
ne hikmetse bu araba beni çekip duruyor kendine :) ne dersiniz? alıp da uğraşılır mı?
2015 HONDA CR-V 1.6 DİZEL ELAGANCE
Colt CZ3 (coupe) 18.500 TL 210K km. (aracın ön tamponu 5 kapılısından takılmış) Fiyat iyi ama ağır bir hasar yoksa o rakama alınır.
155 Alfa Romeo
Bunlardan birini akşam beni çok ugrastirir mi ?
Bu konuya göz at istersen
http://www.techturkey.com/forum/otom...genel-tan.html