ford scorpio 2.9 coswort
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
mb 300 sl
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
clk 320cdi cabrio
2.5 WRX STİ // Tümsekte sağ arka lastik fırlar diyenler favlıyor :D
Bugeye gibisi de gelmez; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Biri bana bu passatların fiyatları hakkında bilgi verebilir mi ? Aynı araçları 150 - 160 ' a koyanlarda var ? Benim kaçırdığım bir detay olabilir.
highline kavramanında içine ettiler eskiden highline dedinmi full+full dü .. higline nıda iyicene kırpdılar.. o opsiyon bu opsiyon..
Valla 3 yıl scirocco kullandım sıfır almıştım zamanında, hali hazırda 2014 polo var evde. şuan f30 kullanıyorum ve Borusan' la hiçbir sorunuma yanıt bulamazken, vw için bu problemi 2012 ' den bu yana hiç yaşamadım. Müşteri memnuniyeti bazlı olarak kesinlikle çok iyi durumdalar. Yada ben çok şanslıydım, hep olumlu sonuç aldım :)
O dediğine tamamen katılıyorum ama aynı sıkıntı BMW içinde Audi içinde geçerli ne yazıkki. 3. Sınıf ülke statüsünde olduğumuz için TR içerisinde fabrika üretimi yapmayan %100 tamamen ithal tüm markalarda maalesef aynı durum geçerli. O yüzden artık o donanım bu donanım pek takılmıyorum. Ama söylediklerine %100 katılıyorum.
Trendline da donanım yok ki ön arka park sensörü , renkli ekran o kadar. bunlarıda donanımdan sayan adam doğanı mercedes sanır herhalde..
Adamlar bardaklık ,kolçak, arka okuma ışığı ,bagaj ışığını donanım diye listeye yazmışlar . :) maksat kalabalık görünsün..
ama ona görede rakamı vardır burdakiler gibi değildir. benim derdim arabanın donanımıyla değilki doğandan hallice kliması bile manuel araba satıyorsun fiyatlar 100-110 bin tl .. sizin oralarda boş da olsa rakamıda ona göredir.. burdada adam 50 bine 60 bine satsa ben söz bile etmem hatta çokda överim tam fiyat performans canavarı derim..
kesinlikle katılıyorum bence de bu donanımda araçların bu paralar olması çok saçma. D segmenti 1.6 benzinli araç satıyo mercedes 300bin tl, o paraya burda amg olanını alıyosun siparişle. Bi de burada fark ettim, donanım paketi işi de aslında saçma bir olay aslında. Kullanmayacağın donanıma belki para veriyosun aracı alırken, bunlarda ki paket kavramı çok farklı bizden. Kullanmicakları donanıma kolay kolay para verip eklemiyo bunlar. Çok fazla halojen farlı premium araç var mesela.
Avrupada cam tavan ve sunroof olaylarına güvenlik açısından sıcak bakmıyor insanlar ve ikinci plana atıyorlar.
Bizim ülkemizde caf caflı ,ve görüntü ön planda olduğu için ilk planda tercih ediliyor. Allah korusun araba ters dönse tavana doğru düşse direk iptalsin. Cabrio araçtan farkı yok
bizde olay zaten caf caf üstüne..
neden bukadar çok çakma amg çakma M technic çakma boş trendline gibi donanımları dışardan led stop jant falan filanla highline görüntüsüne kavuşturma isteği var sanıyorsunuz.. aslında caf caf da değil onun başka bir nedenide var o sosyolojiye girer..
ne alakasi var adam 3 alip m3 yapip yada c yi 63 gorunum yapip biniyosa sorun ne demekki oyle gozukmesinden hoslaniyo yapar biner . simdi alicak parasi olup orjinaline binse caf caf olmicak mi
İyide sevgili abiler görüntüye önem vermeyeceksek ayağımızı yerden kessin yeter mantığı ön plana çıkar. O zaman herkes şahine binsin :D
Keşke bu mantık ortaya çıksa.
Sizi işaret etmiyorum ama fiyatların bu kadar köklenmesinin sebebi de bizim milletin arabaya saçma sapan anlamlar yüklemesi, bir gösteriş aracı haline getirmeleri ve bunun için 2728383993 ay geri ödemeli krediye girmeye kafadan hazır olması. Ne kadar talep varsa, arzın fiyatı da o kadar yükselir. Basit iktisat mantığıdır.
Yurtdışı filan diyoruz da, buralarda inanın ki yeni, gösterişli bir araba aldığında şu görgüsüze bak diyorlar.
Büyük ihyimalle banka hesabında çok büyük miktarlar olan bir çok ingiliz hala rovera, ya da 10 yaşında japon markalarına binerken, ortadoğu ülkerinden gelmiş kebapcı, berberlere dükkan açınca kapının önündeki f30ları, rr sportlar bedava veriliyor sanarsın.
Bunu 2005ten beri aynı arabaya binen, 2015 kasımında da ihtiyaç olduğu için ve en az 5-6 yıl bizde kalacak ikinci arabaya, i10'a sahip bir ailenin ferdi olarak söylüyorum
Hocam iyi hos demissin de insan kullandigi otomobilin hos gozukmesini istemez mi? Imkani el verirse fabrika cikisi AMG alir, yoksa mumkun oldukca bir seyler ekler ustune. Bu bahsettigim senin de ima ettigin, bos araca bindiginde ezik hissine kapilan assagilik kompleksine sahip arkadaslar icin gecerli degil lakin bir M yahut AMG'nin orijinal halinden cok daha genc ve dinamik gozuktugunu biliyoruz..
Bazı arkadaşlar anlamış beni bazı arkadaşlarda anlamış ama anlamak istediği gibi anlamış beni ..
zevki olan adam illa gidip o aracın en üst en dolu versiyonuna benzetmez gider farklı bir görünümde yapabilir bağımsız kendine özgün yada alternatif bir şeyler zaten bu yüzden bir sürü farklı modifiye şirketleri farklı bodykitler jant firmaları şirketler alternitif versiyonlar üretmiyormu..Bu sitede çok güzel işler çıkartan arkadaşlar yokmu kaynıyor.. ama genelde bizde olay illa o modelin en üst en dolu versiyonuna çevirmek.. o üst versiyonu çirkin bile olsa illa ona çevirmek ..
herkes bu kapsamda değildir tabiki altını kalın kalın çiziyim fakat olay görsellikden ziyade benim fikrim adamın arabası misal 60 bin tl ise aracının en dolu en full yada en performanslı modeli m3 gibi amg gi o tarz diyelim 150-200 bin tl ise ona benzetme nedeni güzel görünmesi değil bence.. bende 150-200 binlik arabaya biniyorum olayı .. bu benim fikrim .. benim gördüğüm dışarda edindiğim izlenim bu en azından.. tekrar ediyim herkeside kapsamaz .. genelde öyle arkadaşların sadece arabada çakma olmuyor arabadan bir iniyor saat ayakkabı gömlek falanda alayı çakma oluyor.. eleştirmiyorum ama böyle insanlarda var herkesde ben süslü araba seviyorumun arkasına saklanmasın..
neyse boş geçmiyim Talisman .. geçen zincirlikuyuda orta şeritte gidiyordu soldada yeni kasa megane taksi vardı.. arkadan birebir aynıydı ayırt etmek çok zor birinde talisman birinde megan yazmaya ayırt etmek aşırı zor..
bu golfu çok uygun rakamlara bırakıyordu eski sahibi.recaroları yok,camlar manuel farlar gti farı değil.panjur gti panjuru değil.yanlış olmasın önden bi kazası var diye hatırlıyorum(net değil yanlışta olabilirim) daha detaylı bilenelr çıkar illa ki . masrafı 25 i geçer.marşpiyellerde yok.
arkadan ayırt etmek cidden zormuş, bir egzoz çıkışı var talismanda farklı olarak bir de megane da yanda iki hava girişimsi bişeyler var. Dikkatli bakmayan insan ayırt edemez yazıları olmasa hakkaten.
fiyatlar çok enteresan yalnız, bu megane talismanın sunamadığı ne sunuyo da aynı fiyattalar mesela?
ben de sevilmeyen favorilerimden bir iki vereyim,
çok eğlenceli araç, ufacık dokunuşlarla direk 400hp üstü oluyo. Almak ciddi isterim fakat bu fiyata da çok fazla alternatif var işte rsq3
Audi RS Q3 2.5 TFSI quattro S tronic Leder Xenon Navi als Limousine in Essen
hummer h2, inanılmaz fantazi boyutunda bir araç benim için. fakat lpg siz binilmez amerikada olmadıkça heralde
Hummer H2, alles Original, TOP ZUSTAND als Gelandewagen/Pickup in Zerbst
e90 m3, yine özel ilgi duyduğum araçlardan
BMW M3/Drivelogic/DCC/M-Drive/H&R/Silverstone/PDC/ als Limousine in Lahnstein
türkiyede bu paraya dizelini vermezler heralde 760li
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...1&pageNumber=1
Şu sıralar fena sardım. Benim için 9.900 fazla :) temizi bir denk gelmedi max 130k 140k da.
grand cherokee limited S