Volvo V70
Jantlar yakışmış araca
Loading site please wait...
Printable View
Volvo V70
Jantlar yakışmış araca
Kusursuz 330ci
Dolandırıcılıktır , insanları aldatmaktır , kul hakkına girmektir. Bir araba 170 binde 40 liraya satıyorsa , sen o arabayı 70 bine çekip 44 liraya satıyorsan , alan adamın kul hakkını yemiş olursun. Benim asıl kızdığım nokta o araba 170 binde diye o arabayı gözünde bitirip burun kıvıran kullanıcı kitlesidir. Piyasada o kadar km'si çekilmiş araba var ki, özellikle modelli arabalar. Böyle polyanacılık oynayan bir kullanıcı kitlesi dururken , bu işler bitmez.Gir bak 15 yaşındaki hondalara , pejolara hangisi 250 bin km'nin üstünde. Km'lerini 3x yap.
Haa km çekenin en ufak savunulacak tarafı yok. Yanlış her yerde yanlıştır , bu değişmez. Balık baştan kokar derler ya o misal. Ülke olarak neyimiz düzgün işliyorki , 2.el araba piyasası düzgün olsun. hep nasıl daha fazla kazanırız , nasıl kolay kazanırız diye üçkağıttan vazgeçmez bizim millet.
Boş geçmeyeyim.
e39 m5 , içi taba olaydı iyiydi :)
http://i.hizliresim.com/o09EXX.jpg
Buralarda Polo Cross seven bir abi olacaktı o aklıma geldi çektim az önce :)
AirRide'cı gençlik CrossPolo ve Rover StreetWise alıp niye uğraşmadı anlamadım :D
@XoR olacak o :) ... Jantlar efso gerçekten...
streetwise çok iyidir.. bakıyım dedim şimdi zamanında 12-13 e yüzüne bakan yokdu 25 den ilana koymuşlar.. Allah bin bereket versin alan olursa.. o v70 deki jantlarda araca gerçekden yakışmış. aracı genç diri göstermiş.
Kafayı taktım bunlara , kafamda bi iş var , 159 u oraya takasa verirsem temiz düzgün birşey denk gelirse alacağım.
e92 3.20d
2.0 TDI A3
320d GT xdrive
Yılbaşı ikramiyesine inşallah
W124 E500