W220 Mercedes olabilir abi belki, size de uyarsa.Daha aşağısına w140 da güzel ama yüzü eskidi.
Printable View
Bmw e60 520d:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Vw Passsat 1.4 tsi:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Volvo v60:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Volvo s60 2.4d:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Dayıcım düğün süreci artık uğraşma , güzel bir pazarlıkla al bunu ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Passat ve volvo s60 aklımda olan araçlardan.
yeni passat denk getirebilirsek neden olmasın.
w220 eski aracımız ama aldığı zaman bi 5-6 sene binen biri babam o yüzden daha sorunsuz güncel bir kasa bakıyoruz.
Dayım bana değil ben hırsız kasa 106 aldım keyif yapıyorum :D baba da 3 serisi almaz sanırım
@fthdrn
Anladım abi, o civarda temiz w211 E200k da alınabilir.Makyajlı olmayanların src fren arızası oluyor, makyajlıların airmatic dışında bir problemi yok, zaten her arabada airmatic olmuyor opsiyonel sanırım.
Toyota Avensis 1.6D4D Manuel olması sorun değilse olabildigince yeni dizel ve donanımlı arac.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
keskinlerle telefonla konuştuk , araç konsiye gelmiş , alan kişide borç karşılığı olarak almış haliyle araç hakkında net bilgi yok , son 45 dediler ama para harcamak ister dediler gelin bi gorun oyle karar verin dediler
bakalım alternateifleri değerlendiriyoruz genede istediğimiz rakamlara inerse belki değerlendiricez
30-35 alınıp 40-45 satılacak araç ilanlarını
@Yigit-Y şeklinde paylaşın beyler :)
90-100 lira bandında 2015 passat bakınıyoruz. vw'nin donanım türlerini hiç bilmiyorum mantık çerçevesinde en dolu, km 70-80 i geçmemiş, beyaz ve şirket line gri olmayan renklerde, varsa favorilerinizde paylaşırsanız güzel olur.
3 yıl önce 20.000TL'ye almadığımız eski 01CFA50 plakalı araç.. :) Baya prim yapmış
Arabanın iki ayağı olsa köşe başında ot satar öyle bir kasa bu.
2010 A6 SW
vw carevella 2.0 tdi dsg./çift renk. vosvos jantla süper olur :) trafikte gördüm harika bişey.
http://i.hizliresim.com/4PQlZY.png
Bizde passat almayı düşünüyoruz. Dsg biraz korkutuyor ama mecbur dsg alacağız. 2013-2014 modellerde cam tavan değil sunroof var. Yeni kasada cam tavan olması eski kasayı değersiz kılıyor mu ? Bir de Passata alternatif 2012 model C180 AMG 1.6 komp. LPG uyumlu modelini almak daha mı mantıklıdır ? İki aracında 100 bin km altı en fazla 1 parça boyalı piyasa değeri nedir acaba ?
Bizde 2010 c180 var(2012 ile arasında pek bir fark yok) içi passat'a göre dar. 2012 modelleri 1.6 turbo 7 ileri olması lazım lpg ile uyumlu değil diye biliyorum bizdeki 1.6 komp 5 ileri
Passat'a DSG korkutur otomatikman belki manuel alınsa sorun olmaz fakat manuel kim kullanmak ister:) Sonuç ben c180 seçerdim ama size kalmış
Range Sport
İlan No: 419088221
Çekme belgeli sevenlere haftasonu mafyacılık oynarım diyenlere :)
2012 ye kadar 1.6 5 ileri kompresör modelleri üretildi. 2013 ile aynı kasa fakat içi farklı. Ekran falan var. Mesela şu ilan: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yarım saattir bakışıyoruz ...
Mondeo :
Mondeo SW :
Ayrı bir tarz güzel olmuş - E250 Cabrio ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ama alıcı gözüyle favorim bu olurdu ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Skoda Superb 1.6tdi Prestige
Beyaz normalde sevmem ama siyah 19 lar ve cam tavanla şık olmuş.
Babam için bu araçlardan bakıyoruz kısa süre içerisinde almak için. Passat mondeo vs. baktık en çok içimize sinen bu araç oldu. Kullanıp yorum yapacak arkadaşların yorumlarını alabilirsem sevinirim.
Geçen sene alacaktık, kısmet olmadı. Bu sene bi 10 bin koymuş üstüne.
Şimdi yine düşünüyorum. Ama bu piyasada risk alınmaz herhalde. Bunlara bakarım bakarım, gidip şirket spec bi Clio ya da Golf falan yapıştırırım. Bi araba keyfimiz vardı, onu da bitirdiler.
e90 320d
163lük 320d alınmaz bence.