golf 7 gtd
Loading site please wait...
Printable View
golf 7 gtd
LAND ROVER DİSCOVERY
Kombinasyonuna aşık oldum resmen :love:
406 parasına 407 2.0 hdi
E39 528i
A6 2.7 T Allroad
İnşaatın önüne çekip mahalle halkına paralı imajı çizen Bayburt lu müteahhit edition
fx35;
Buna bir de 06RAC10 plaka koyup kendime deli imajı vermeyi düşünüyorum hayırlı geceler hamurun bayatı delikanlının aklını alıyor , W221 : Loading site please wait...
http://i63.tinypic.com/250uyx5.jpg
Chevrolet Cruze 2.0 hafif gıdıklamalık
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı kendi aracımız diye s350 de tek favorim :D
18 yaşına yeni girip babasının arabasını proje aracına çeviren(kendince) semt çocuğu ve baba arabası
bmw f10 530d Loading site please wait...
Jant stop spoiler derken finsh him difizörden geliyor.
Bu 2016 lotus elise'lerde 2zzge halen kullanılmaya devam ediyormu ? Biraz araştırdım ama net bilgi sahibi olamadım..
Volvo S80 T4
Bu s80 ler niye böyle bedava yahu. Bizim millet gerçekten arabadan anlamıyor arkadaş...
fiyat hariç mükemmel..
E36 3.28 COUPE
Tam konuya yazılmış mı diye baktım, aa yokmuş diyip linki kopyaladım bir geldim ki sürpriz :) Gerçekten dolu araç, özellikle arka perde ve elektrikli olmayan koltukta bel desteği gibi müthiş detaylara sahip. O fiyata o temizlikte e36 97-98 m3 satıldığından fiyatı biraz uçuk. Normal 3.28leri 25-30 bandında varsaysak bu araç 40bin eder bence. Diğerleri 35-40 ise de 60 bin eder, etmeli. Fakat 60k'ya çıkınca o fiyata kadar pek çok araç çıkabiliyor. İyi düşünmek lazım.
Rover 220t çok iyi geldi gözüme
bahsettiğin fiyatlar bir kaç yıl öncesine ait.. 25 - 30 bandında 328 kalmadı...olanlarında maliyeti yine o bantta kalmayacaktır malesef. 40 liraya 4 parça değişenli 28 coupe lar satılıyor. Ederi alıcı ve satıcıya bakar..ben o parayı vermem - verebilecek rahatlıkta değilim orası ayrı :) İhtiyaçtan çok hastalığa geçtikçe bu araçların piyasası hep yükselecek.. motoru bagajda kazalı e30 m3 cabrionun 170e satıldığını hatırlatırım :)