Ahahaha daha çirkini var mı :) :)
Printable View
Ahahaha daha çirkini var mı :) :)
2011 mazda 6 2.0 sport hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim ? bi tanesiyle pazarlık halindeyimde.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
850 2.0 T5 Sedan
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
850 2.0T SE StationWagon
gc8 plakası olmasa anlamam heralde tr de olduğunu.
çok güzel yapılmış gerçekten.
-LİON MOTORS-2012 SPIDER 458 FERRARI-HRE JANT-CARBON-LIFT
İlan No: 417131240
DEFENDER
yakındır inşallah projem olacak kendileri
Bmw e90 3.20 si nasıldır bunlar ? Temizini bulabilir miyiz bu rakamlara
Ya arkadaş bıktım şu w140 kasaya yok yarı zırhlı yok tam zırhlı yazılarını okumaktan harbiden gına geldi midem bulandı. Arabada standart olan çift camı millet zırh zannediyor böyle bir şey var mı ya senelerdir. Ben bile "zırhlı var di mi araçta hmm" sorusundan harbiden bıktım usandım cevap vermekten. Gelicek topalın biri cebinden 6.35 çıkarıp patlatacak 2 tane cama, zırhlı mı zırhsız mı anlayacak.
wala araç benim değil ama gelende askeriye çıkması oldukları için gerçek olabilir 400- 500 k da çok ilan var
İçini dışını, nasıl toplandığını bildiğim için bu aracı da öneririm : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
siyah 320 si a aşık oldum resmen.müthiş duruyor.
geçen sene tam bu zamanlarda bunlara çok baktım hatta ciddi ciddi almaya niyetlendim bir tane dışı kahverengi içi taba km si çok düşük bulmuştum fiyatı 60lı bir şeydi hadi alalım güzel bi lpg sistemi yaptırırız bineriz derken lpg uyumu olmadığını öğrenince vazgeçmiştik hala içimde uktedir ve bence o paraya alınacak en sorunsuz en kaliteli en şekil en güzel arabadır
Bunu daha çok beğendim,bir şeyler olsa alırım vallaha .
a3 1.4 tfsi
Bu 1.4 tfsiların yakıtı üzer mi ? not : Yıllık ortama 12-15 bin km yapan birisi için
Ben de aynı motorlu A1 var 1200kg benim aracım yazılım da var Dr.Ecu şehir içi sabah trafikli işe git gel 7-7,3 arası yakıyorum. Uzun yol 100 sabit 5'li lt ler.
BMW 528i
çoğu 100 binlik araca kök söktürür cinsten.
türküyede tek değil malesef aynı aractan mevcut ve 58 binde kazasız bendekı ve ben hıc tek demedım :)
dsg alırsan benzinli alternatiflerine göre oldukca ekonomik yakıyor gazlamadığın surece 9lt lere çıkmıyor ortalama benim hep 7-8 arası kullanım tarzım ve güzergaha göre değişiyor
gerçi bendeki 1.4 tsi act ama şehir içinde act nin trafikte vs pek bir espirisi olmadığından aşağı yukarı aynı yakıyor
BMW nin gerçekten BMW
Polat'ın Polat olduğu yıllardan herkese SA
X5
YENİKÖY MOTORS 2002 BMW X5 4.4İ - ISITMA - 72.484 KM - BAYİ
İlan No: 390010615
Polat Çakır'ı hastaneye yetiştiriyor - Kurtlar Vadisi 44.Bölüm - YouTube
#5156 Post @MK8800
açıkcası bu aralar bir kaşıntım var.. fiyatına göre görüntüsü olsun donanım kalitesi olsun cazip gelmeye başladı.hiç otamatik vites kullanmadım sürekli sürüş zevki öldürür mü vb bilgim yok,muhtemel binmeden kullanmadanda almam a3ü :) yakıt dediğiniz civarda ise beni yormaz.Açıklama için teşekkür ederim :)
kardeşim yakıtı üzmez, ben gti ile ankara'da 7,5-8,5 arası yakıyodum. Trafik etkeni ve süratli kullanmamı da hesaba katınca iyi yakıtı. Dikkat edip trafik vs girmeyince ş.içi de olsa 6 civarına iniyodu. Şehirler arası da deneyip dikkat edince 5civarı görmüştüm. Hatta onun fotosunu da koyayım :)
http://s1176.photobucket.com/user/ex...l?sort=3&o=248
hatta çok anasının hörekesini zorlamışım, 4.3 yakmış ama bu çok gerçekçi olmaz, çok uzun bi yol ortalaması değildi bu sanıyorum
http://s1176.photobucket.com/user/ex...ml?sort=3&o=71