İşte Yeni Türkiyeeeeeeeeeeeee hüloğğğğğvvvv
Printable View
Bizzat test edip onayladım bakınız :D @halilcakir
http://i66.tinypic.com/x5vxfn.png
Golfe baktıktan sonra böyle olmaz ucuza kaçtık kızlarımız golfemi binsin diyip hemen mercedese döndüm
kalbi olan bakmasın
CLA 1.5 dizel amg :hehe:
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
C 1.6 dizel amg
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yeni E 2.0dizel amg
Lan miko lan miko :) tövbe tövbe :)
Adana küçük yer o yüzden hem "ay bana baktı" olmasın hemde biri gelip üstüme çıkmasın diye ben yoldan gözümü almazdım ama yanıma binen herkes çok dikkat çektiğini söylemişti hep
Birde beyler o ilan fiyatlarından direk %10 silin gerçekten satıcı adam ise eğer , tabi pazarlığınız araba başında yanınızda kapora olmak şartı ile öyle telefondan fiyat sorarak değil
%10 üstü indirim alabilirseniz iyi birşey ha spor zor satılacak arabada alabilirsiniz de
CLA dizel alacak adam gider bayiden alır çünkü %95 ihtimalle mb finans kredi ile alacaktır ve onun faiz oranları kredi kullanım kolaylığını galerici veremez
Yani yazmış herkes bir fiyatlar ama gerçekte neye dönüyor ona bakmak gerek
Bizde arsalara ilk fiyat söylüyoruz birşey gerçek biten fiyat dediğim iskontolarla oluyor
Yaşadığınız şehire göre değişir,bizim şehir de beyaz şahinler kız götürüyor.
hadi eyvallah.
ceza yemeyelim durduk yere
Mercedes E 250 Cabrio
idare eder :D
Mercedes SLK 200 Cabrio
Böyle feleğin çemberinden taklayla geçmiş olsada olurmu :D
V70 hüzünlendirdi.
Koşu bandı favorilerinizi bekliyorum :D
Abi koşu bandı yerine bunu aldım ben daha kullanışlı :D baya da az yer kaplıyor :D
http://c.evmanya.com/image/upload/q_...rwnpxe0axh.jpg
Kıskanmayıp favorilerini paylaşan forumdaşlarım maksimum 13.5 14 bin tlye
Tipo SLX
Tempra SXA veya SXAK
EG civic
Önerilerinize ihtiyacım var
Kütahya eskişehir ankara afyon illerinde denk gelir de paylaşırsanız sevinirim, bütçeyi daha artıramam, saygılar