Az önce volvo s90 gördüm semtte simsiyah ne kadar güzel olmuş görünüşü ben çok beğendim... Sahibindene baktım buraya ilan koyayım diye ama bulamadım, bende yazmak istedim çok güzeldi![]()
Az önce volvo s90 gördüm semtte simsiyah ne kadar güzel olmuş görünüşü ben çok beğendim... Sahibindene baktım buraya ilan koyayım diye ama bulamadım, bende yazmak istedim çok güzeldi![]()
.
Efsane harika
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Beyler Opel ASTRA J 1.4TURBO Otomatik herhangi bir kronik arızası var mı? Şanzımanı nasıl+yakıtı nedir? Genelde haftasonu kullanılacak arac. SW 1.4Turbo Otomatik bulduk bir tane ciddi dusunuyoruz![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Alfa 159: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres jant değişse daha güzel durur gibi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres bir kaç udak hatası var galiba
Alfa Giu: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Samara 2109
Mercedes C220 CDİ
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
geçen CLK200 sormuştum, şehiriçi 9-10 LT yakıyor denmişti. Bu ne yakar acaba? Bakımları nasıl olur ki?
Sevdiği kızı kurşun yağmuruna tutup şuan Pozantı Cezaevinde cezasını yatan @Runo kirveme gelsin bu ilan E200K : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
araba iyiymiş zaten sıfır denir bu yaşta bu km araca heralde, niye bu km cidden acaba hep merak ediyorum bu tarz araçları görünce.
Ayrıca 79bin euro faturalı demiş, biri arayıp 2008 en yüsek euro kurunun 2.2tl olduğunu söylesin.. (en düşük 1.7tl görmüşlüğü de var 2008 de)
Ilk defa gordum duydum BMW baur diye birsey varmis . Tekmiyim yoksa ?
1994 BMW 3-Series Baur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)