Linkler için teşekkür ederim.
Tek tek bakıyorum..
Herkese hitap edebilecek bir favori var
e90 3.20d
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
a5 coupe
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
octavia dizel otomatik
Polo 6R GTI Project
Tek eksiği s line direksiyon, çok beğendim
Audi A3 Sedan
e90 bildiğin kendi derisi o km ve yaşa ragmen güzel denebilir hayvani deformasyon ve parlama bile yok hatta
1881 - 193∞
vette c6
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
dolu leon FR'da bu rakamlar ne böyle ya.
seat leon fr
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Etiket e21sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Azcık yıpranmış tomcat sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
orjınal derisi mi ? Bildiğimiz piyasada ki uygun fiyatlı direksiyon derisi gibi duruyor.
olmadı
varsın kötü olsun e90 candır.
Şimdi;
VAG grubundan ağzım yandı. Sanırım bir daha tercih etmem. DSG düşman d.tüne...
Honda lar olabilir ancak tek kapı. Sedan olanlara iyi para istiyorlar.
Mercedesler evlat olur. Hiç bulaşmayım.
Mini tek kapı olmaz maalesef.
Nissan Juke hiç tarzımız değildir. Teşekkür ederim.
Hali hazırda 2014 model Clio 1.2 120HP EDC sahibi birisi olarak Renault Fluence istemez. Teşekkürler..
Toyota Auris ler hep itici gelmiştir. Tercih edceğini sanmıyorum.
Sanırım yeniden Mazda 3 sahibi olacağım.
Fikirleriniz için teşekkürler....
yukarda verildi biliyorumda alıntı yapmıyım dedim .. Adamları takdir ettim mercedes bile satarken şişe tutucu diye yazmıyordur donanım listesine yada broşüre..
Bu adamlara doğan ver 5 sayfa donanım çıkartırlarbaya kafa yormuşlar mühendislik çalışması yapmışlar donanım çıkartmak için .. taşın suyunu sıkmışlar resmen..
Bir gözlük yuvasının hiç bu kadar çekici anlatıldığı bir egzos ucunun hiç bu kadar albenili alatıldığı bir donanım listesi görmemişdim
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ona bakarsan araya aynı donanımları tekrardan iliştirmişler2 tane yangın söndürücüyü 2 adet yangın söndürücü yerine 1 ayrı 1 ayrı yazarak sayfayı doldurma çabasına girmişler
bu şeye benzemiş sınavda sorunun aynısını yazıp kağıdı doldurmaya benzemiiş
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)