Otomobil BMW 3 Serisi 316i
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
varsa e30 3.16i sunrooflu favorileriniz paylaşır mısınız ? yaza doğru e30 3.16 bakıyorum kendime sunroof şart en düşük model 89 olmalı ve m40 olmalı
araba gümrük girişli diye tahmin ediyorum, bunu cruise controlün oradaki hız sınırı stickerından yola çıkarak söyledim. Bizim burada kışlık lastiğin hız sınırına ait stickerı yapıştırıyorlar lastikciler genellikle aracın içine.
Yine burdan yola çıkarak aracın km'si de sünnetlidir diyorum, burdan 100.000'e kadar bir kaç araç atayım mesela:
Audi A6 Avant 3.0 TDI DPF quattro tiptronic S-Line als Kombi in Frankfurt ** Main
Audi A6 Avant 3.0 TDI tiptronic DPF quattro als Kombi in Mannheim
Audi A6 3.0 TDI Quattro SCHIEBEDACH/XENON/LEDER/NAVI als Limousine in Hamm
şimdi bunlar ayarında olsa araç heralde 30.000km falan diye kitler geçerlerdi. İlandaki araç temiz değil demiyorum, o da temiz ama burda hemen her araç temiz zatenBi de s6 paket yazmışlar da s6 paket de değil araç. S6 paket yok demiyorum, öyle de araç sipariş edilebiliyo artık ama o kasada yoktu zannediyorum.
Neyse demem o ki araca niyet edecek olan varsa ve araç dediğim gibi gümrük girişliyse yurtdışı(muhtemel almanyadır) araç servis defterini istesin, oradan km durumu öğrenilir. Değilse uzak dursun başka araç alsın daha hayrına. Zaten kozmetik olarak sorunsuz olup mekanik sorun çıkarabilecek ( genelde yüksek km) araçları export yapıyorlar burda. Birşekilde o tarz bir geçmişi de olabilir.
[QUOTE=Emre Akçay;8281711]Her keseye göre bende favorilerimi paylaşayım.
1-Fiat Grande Punto 1.4 Tjet
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres [QUOTE]
Bu arkadaşımın arabası düşünen olursa yardım etmeye çalışırım![]()
1881 - 193∞
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
En sevdiğim golf kasası kendileri,donanım olarak muazzam . Fiyat tartışılır.
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)