@mertypeR ep3 kozmetik olarak iyi degil,motor icide nasıl kim bilir arac biraz kumarlık :)
Printable View
@mertypeR ep3 kozmetik olarak iyi degil,motor icide nasıl kim bilir arac biraz kumarlık :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres civic typer
fardaki hava kanalını söküp karbon kaputla yılan olur
Mustang.Vergi ödeyebilecek durumum var ise,birde gündelik aracım varsa bu paraya alır haftasonları gezerim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ancak Mustang'in bu parayı edeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Plastik kalitesi rezalet, deli gibi yakıyor ve yaktığı kadar gitmiyor, ek olarak vergisi de saçma sapan. Zaten alan motor hacmi büyük olduğundan güzel ses çıkaracak bi egsoz takıp sağdan sağdan devam ediyor genelde :D
o zaman hem gündelik hem spor
octavia rs
Skoda Octavia 2.0 Tsi Dsg 220 Hp Rs - 173410175 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Yalan olduğunun ortaya çıkması dakikaları alacakken, insanlar nasıl bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorlar.
Dün arkadaş için bir 208'e baktık. Ön tampon boyalı dedi. İlk sahipleriymiş. Herşey serviste yapılmış. Tam 4 parça toplamda 8.000 küsür hasar kaydı çıktı. Adam nasıl olur falan dedi şaşırdı. İlk sahibi adam haberi yokmuş gibi rol yapıyor. Ne için 1.000 tl için.
Benzer durum yaşadım, alırken gerçekten baktırmadım, bayan öğretmenden aldım eşi de polis bir abiydi. Ben de gitmedim açıkçası, ailem gitti aracı aldı.
Neyse satacak oldum alıcı haliyle şasi istedi servisten bir sürü değişen parça olduğu ortaya çıktı.
Oldukça mahcup oldum, aracın ciddi anlamda bir sorunu olmasa da sırf adama dediğimden farklı bir şey çıktı diye iyi bir indirim yaptım, o da aracı aldı gitti.
Bile isteye böyle işlere kalkışanlar için söyleyecek laf yok karaktersizlik.
98 Bmw e36 M3 Sedan (tc plaka) Beyaz
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
80.000 tl fiyatinida yaziyim gün gelir lazım olur :)
Reel favorilerde bugün;
1999 Subaru Forester 2.0 S-Turbo
Eller kadir kıymet bilmiyor.. kozmetik olarak ilgiye ihtiyacı var + bu araclar smg1 olarak geldi almanyadan 98 senesinde 188 adet dünyada,ulkemin guzel insanlari manuele cevirdi malesef.Şuan cok kisi yabana atabilir ama ileriye donuk degerlenip kapalı garaj aracı olacak araclardan birisi. (6/1)
Görüyor ve arttırıyorum. Subaru kadar iyi durmuyor ama alternatif olabilir.
Şu duruş , ağırlık , keyif bugün kendisinden 10 kat pahalı araçları dahi bozar
2003 S350 Gri ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
88 Doğan
Fiyata falan hiç bir lafım yok tabii ki ama resmen Mustafa Sandallı günlere geri döndüm :D Çok hoşmuş
34 TC plakalı E36 M3 sedanların bir hikayesi vardı 3 arkadaş mı almışlar ne yapmışlar bilenler varsa paylaşırsa seviniriz :)
Hepsi Merter'de aynı kişiye aitti. Ben zamanında fotoğrafları attığımda birisi hikayeyi paylaşmıştı ama anımsayamadım.
http://i1201.photobucket.com/albums/...R/0d989845.jpg
http://i1201.photobucket.com/albums/...R/e25717c9.jpg
http://i1201.photobucket.com/albums/...R/4e18f7c8.jpg
2016 BMW 118İ
Varmı aramızda bu esnaf arkadaşlarla alışverişi olan ? (İNTERPORT OTOMOTİV)
@XoR 3653 plakalı olan gri de Emre Olcaylar isimli birinde Burak Ertem ile videosu var :icon_tup:
ben hikayeyi çat pat hatılıyorum 5 kardeş 5 m3 alıyo vader koltuklu smg1 şanzımanlı babalarıda e39 540 alıyo milyon marklık ödeme yapılıyo borusana falan filan işte babaları ile aynı araca binmesinler diye e39 m5 almıyolar gibi kısa ve net :)