Evrak/esnaf takibi için birebir :D
Printable View
Esnaflığı bıraktım , gönlümü Milano'da yaşayan ressam kıza kaptırdım kombinasyonlu güzel bir 500C 1.2 Lounge :D ;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Fotoğraflardaki gibiyse ve yazılanlar doğruysa C5 kasanın piyasadaki en temizi bu sanki.
A6 1.8T
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
55-60.000 liraya eline yüzüne bakılan binilecek araç kalmadı. En azından böylelerine bakım yapılıp binilir arada bir denk geliyor. Birde C200 Kompressor var epeydir ilanda. Buda biraz düzgün duruyor ama 4. fotoğraftan anlaşıldığı üzere aracı uzun süre yakıt aldıktan sonra petroldeki makineler var ya onlarda yıkatmışlar yada ince uçlu zımparayla genel kaput efekti vermişler. Aynı efektten vites çevresindeki ahşap içinde uygulamışlar.
1 - 30 - 40k
2- 50- 60k
Aralığında araba bakanlar kafayı yer. 1-1.5 sene önce 1. aralıkta satılamayan arabalar 2. aralığa girmeye başlamış. :)
Son sayfayı görebilmek için bu mesajı yazıyorum :D
noldu burada sanki 14 Mart'a geri dönmüşüz :D
Arabaya bakmaya geliyoruz akşam müsaitmisin diye ara sor gel derse kaporacı değildir
Dün leaseplan konusunda görüp bakayım dedim. 3 tane vardı, ikisini aynı gün satmışlar. Konuyu açan arkadaşın beğendiği 1.4tsi highline gırtlak ve üç parça değişenli dizel hemen gitmiş.
Bir bu kalmış. Yine de piyasaya göre uygun sayılır.
2015 Dizel Otomatik Golf Favorilerime 83500tl
30-35 bin maksimum olacak şekilde w140 e39 vb sedan önerileriniz varmı
sahibinden.com da gezerken denk geldim baya orjinal bir olaya benziyor hakkaten dedikleri gibi yapıyorlarsa,
"Body AVANDETOR VE GALLARDO,SERİLERİ V8,V12 BMW 750İ MOTORU KULLANULMAKTA ALT TAKIM ELEKTRİK HARNES ,DİREKSİYON KUTUSU VE TRİPTONİC VİTES SERİSİ.ARAÇ YAPILMADAN ONCE MOTOR BİLGİLERİ VERİLMESİ ONEM OLUNUR.ARAÇLARIMIZ İTHAL İZİNLE TURKİYEDE PLAKALANDIRILIR"
"HIZ SINIRI 160KM DİR.AGIRLIK 750 KG DUR.DRİFT VE KALKIŞ İÇİN İDEALDİR.ANA SASE TAMAMEN 1.SINIF YUKSEK KALİTE CELİK OLUP,ANA KASA FİBER DİR.ARAÇ ARKADAN CEKİŞLİ OLUP TAM BİR GOKART ETKİSİ VERMEKTEDİR.ARAÇTA AİRBAG,ASR ABS,SİSTEMLER YOKTUR.SADECE OZEL DİREKSİYON SİSTEMİ VE ARACA OZEL FREN SİSTEMLERİ MEVCUTTUR.ARAÇ HIZI SINIRLANMISTIR. VE KESİNLİKLE OZEL SARTNAME İLE SATILIR."
cls 350
E39
Bende uzun süredir E39 bakıyorum
@TaGo bence en düşük 528 bakın yada 525-530 . İlana güzel e320 lerde düşüyor .
98 BMW E36 3000 motor
Temiz duruyor bence fiyatı da abartı değil .
Ilginç bir favorim ile devam edeyim :D
Yaz'ın Nice'de , Kış'ın ise Isviçre Alp'lerinde milletin huzurunu bozmak istediğim araç ;
E46 M3 CSL ;
Kullanılmış araba BMW M3 spor araba Singen/Bodensee '''de icin € 104.900,-
*Gerçekler Mersin'de suriyelere tretlayn passatı haylaynt diye çakma qeyf