aynen öyle abi bende keyif alarak takip ediyordum ama şuan saçma bir gövde gösterisi olayı var biz bu ilanları kovalıyoruz bunlara bakıyoruz havasımıdır nedir anlam veremiyorum. konulan 10 ilandan 9u ütopik rakamlar ve arabalar dolu.
Printable View
UNIVERSAL 2008 BMW Z4 2.0 i CABRIOLET BAYİ ÇIKIŞLI
178.000de ama sanki 17.800 km deymiş gibi. Sanki çok titiz birisi diğer koltukları ve bagajı kullanmadan sadece Ankara-İstanbul otobanda git gel yapmış.
F10 520D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bende şunu anlamıyorum, kardeş o arabayı paylaşıyon da araba yarım milyon, Polo 100.000 hocam bu ülke o araba güzel ama x lira diyen ya kendini kapatmış yada dünyadan haberi yok ha bide bu fiyatlar rağmen bi notere uğrayın bakın bakalım o arabalardan günde kaç tane çayır çayır satılıyor ...
Burada 1.5 milyona araba alan @MK8800 kardeşim 100 liralık F/P uygunluğuna bakarak bmw yada reno motorlu mercedes paylaşarak konunun amacının "bütçe dahilinde alınabilecek en uygun en favori aracı birbirimiz ile paylaşmak" olduğunun altını çiziyor :D Adamın clio4den yukarıya binecek gücü yok 500 liralık premium araç paylaşıyor.
Arkadaşlar 5 tane araç buldum alsak mı vs. derken hepsi max 24 saat içinde satıldı.35 000 max bütçe ile alınabilecek kesinlikle lpg olmayan çok çok gerçekten sapıklık derecesinde temiz favorilerinizi öğrenebilir miyim? (1-2-max 3 parça boyalı olursa sevinirim.) Boş geçmeyeyim.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
e34 5.25 dizel...
valla ben yarışıyoz sandım .
başlarken f/p paylaşıldı.
bir ara en değişik paralara , en enteresan değişik tipli arabalara döndü.
akabinde paran olsa ne alırsına döndü.
bi ara tepki geldi beyler nabıyonuz kafayı mı yediniz, harbi favori paylaşalım artık diye.
takribi 1 hafta sonra tekrar bu hale döndü .
Ama herşey "Bugün trafikte hangi TT üyesini gördünüz" başlığının giderek inaktifleşmesiyle başladı, ram's motor sonrası peak değere ulaştı.
Ve o sanayide 16 sap bira içen güzel adamlar, güzel atlarına binip uzaklaştılar :D
Seat leon mk3 tdi:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Saab 9-5 sw:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Mb w210 e55:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Dodge s100:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Yamaha Tmax:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Alfa Romeo GTV
Evlat olmaya aday ama çok karizmatik. Sunrooflusunu ilk defa gördüm. Sürüşü eminim keyiflidir.
190E - Tertemiz ancak bu fiyat eder mi meçhul
aylardır ilanda ama fotoğraflara bakılırsa temiz duruyor elbette bu fiyatlara alıcı bulamayacak 206 gti 2003 sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
buda güzel km orjinal mi tartışılır 206 quicksilver sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
rengi güzel ama stoplar hiç olmamış 206 gti sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şöfor airbaginde sıkıntı gözüküyor istenilen fiyata bak sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
beyaz gtiler başka duruyor ya sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
milletin hayaline bakmak için açıyorum şu konuyu alınacak favori konusundan çok uzakta..
ben niyetlendim kısmet olmadı,belki forumdan birinin işine yarar ...
2004 BMW 320Cd
şaka yapıyorsun dimi :)
bende çok diri durduğunu düşünüyordum...
Döşemelerinde konsolunda falso yok gibi...
Sanki farlar acil parlatılmalı o kadarmış gibi geliyor.
Tabi yakından inceleme şart,sadece resimlere göre konuşuyorum.
Biraz daha niyetlenebileydim,dahada inceleme şansım olurdu..
Sence folsosu nedir,göremediklerim için fikrine ihtiyacım var ?
Farlarin sariligi, cam fitillerinin icinin kirliligi. Tabi bunlar ufak tefek ayrintilar.
E46'ya artik gozum cok alistigindadir belki. Ingiltereki ev arkadaslarimin ici gri disi bumun bi acigi mavi 320d ve 330d leri vardi, onlara cok bindim o yuzden de olabilir :)
focus 1.6 scti
nedir ne degildir benzin turbo korkutuyor fiyatlardan
daha önce binen kullanan sıkıntı yaşayan varmı ?
Bende bu kasanın 90lık dizeli varken arkadaşımda aynı bu motordan vardı. Gidişi güzel, yol tutuş ve frenler gerçekten çok iyi. Yakıtta 8-9 litreden aşağı düşmüyordu. Kronik bir sıkıntısı yok diye biliyorum. Yalnız gösterge neden mil onu çözemedim, sanırım sırf st pakedin göstergesi olsun diye takmışlar.
@drago nickli abide ecoboost vardı diye hatırlıyorum, görürse yazar zaten.
1999 2.5 mondeo
Queen - The Show Must Go On reklamlı klibiyle hep aklımda
bu ara buradan çok thumbs down aldım favori paylaşmayacağım :D
Sezonluk da olsa mutlaka almak istiyorum :D
Fiat 500 Riva Edition ; Kullanılmış araba Fiat 500C ustu acılabilir araba Monza '''de icin € 25.000,-
Fiat 500 60th Anniversary ; Yeni araba Fiat 500C ustu acılabilir araba Stockdorf '''de icin € 19.990,-