EF Civic
Honda / Civic / 1.4 / 1.4i / RETRO GARAJ'DAN 1991 HONDA CIVIC 3 KAPI 269.000 KM DE EMSALSİZ sahibinden.comda - 557750849
Printable View
şu retro galiba tüm araçları ilk sahibinden filan alıyor, ulan 53binde beyaz iES var ilk sahibinde, o da satmıyorum dedi deliricem. Daha fiyat bile teklif etmedim belki 45 verecem adam yok satmıyorum diyor.
Nissan Juke 1.6 Benzin/Otomatik: 2015 Nissan Juke 1.6 73.750 TL Sahibinden satılık ikinci el - 518817329
Bir bayan arkadaşıma Juke düşünüyoruz. Kroniği, yakıt tüketimi, lpg uyumu, genel kullanımı hakkında bilgisi/tecrübesi olan mevcut mudur?
Şehir içi için ideal bir araç fakat bagajı bir 911'in ön kaputunun altındaki alan kadar ve geri görüşü çok kötü.
Diğer yandan arkadaşınız kaza güvenliğine önem veren biriyse uzak durulmalı.
Köşeden aldığı darbelerde katlanıp giden zayıf bir karoseri var.
Bu neredeyse tüm Nissan'ların ortak problemi gibi. (Çok zayıflar testlerde.)
Videoda darbe esnasında sürücü havayastığının sürücüyü bırakıp yolcuyu kurtarmaya yönelik hareketlerini görmekteyiz:
https://www.youtube.com/watch?v=wx-XjHCyN-o
Şanzımanı ve benzinli motoru hakkında bilgim yok.
Ortak 1.5 dci motorlarda ise sık sık enjektör sıkıntısı olduğunu biliyorum.
Juke'lerin iç mekanında kullanılan plastiklerin kısa zamanda aşındığı da bir gerçek.
Direksiyon, vites topuzu ve ufak plastik aksam parçaları bildiğin aşınıp eriyor yani...
Bunlar kronik. Bilgim bu kadar maalesef.
Piyasası ağır ama olsun koltuklar yıpranmış birde Saab 9-3: Saab / 9-3 / 2.0 TS / Aero / SAAB 2.0TS AERO PREMIUM-2 sahibinden.comda - 544788721
Yanılmıyorsam siteden 159'un kitabını yazmış @wolkanku abinin eski arabası
Alfa 159
Alfa Romeo / 159 / 1.9 JTD / Distinctive Plus / 119 bin de en temiz dolu Alfa Romeo 159 Dizel Otomatik TI Paket sahibinden.comda - 582122689
station wagon spec c impreza
Subaru / Impreza / 2.0 / WRX STi / ACUN'DAN DUNYADA SAYILI TR DE TEK SUBARU İMPREZA 2.0 STİ SPEC C sahibinden.comda - 481697319
bu araba 100.000 tl değilmiydi
1996 Ford Scorpio Cosworth
Ford / Scorpio / 2.9 / Ghia / 2.9 24VALF 207hp cosworth sahibinden.comda - 579910903
Yandaki Scorpio ve S60' ı görünce abinin diğer ilanlarına baktım, belli ki nadir bu tarz araç alıp satan bir abimiz. Fiyatı yüksek tutmuş ama, bu piyasada 25000 civarına alınıp keyifle binilir bence.
sipek seeee :hehe: @imprezaWRC
Bu araç 5 yıldır falan satılık. Fiyatı da hep dalgalı :D 60-70 arası edebilir kanaatimce
Harcanıyoruz resmen :cool:
Subaru / Levorg / 1.6 / GT-S CVT / HATASIZ KAZA,BOYA,CİZİK,TRAMER YOK FULL EXTRALI SUBARU LEVORG sahibinden.comda - 581166769
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? Direk bu araç olarak değil de genel olarak. Ranger'ı her an arkadaşıma verebilirim. Ve tatile çıkmadan halletmem gerekiyor.
Gereksiz izlenmesi olmasın diye videosunu koymamak lazım. Sipek Seee Sipek Seeeee. Kimse de anlamamıştır bu muhabbeti ama neyse.
Spec C görmesek bunun için gerçekten Spec C swap derdim de neyse... Adam bir Spec C diyemedi. Bütün yorumlarda toplasan 2-3 kişi Spec C diye düzeltmiş, gerisi zaten aslansın, kaplansın, reis birde şunu kullansan (sanki çakma Spec C'yi kullanabildi de...)
Öff, zaten komple ilgilenmiyorum, bir daha önerme sakın diye youtube'a tembihledim, bir daha karşıma o kanal ve önerileri çıkmadı.
Noyanı çok seviyoruz arabaciiii adammm vaayy noyan başgan 740 ha vuhh canına gurban.
Araç hakkında maalesef bi yorum yapamicam ama çok güzel araba insanın acayip alıp binesi hatta seyredesi geliyor.. bence subaru, maserati ve jaguar çok farklı seçenekler..
zevk arabası olur mu ? durduğu yerde keseye zarar verir mi ?
Saab / 9-3 / 2.0 T / Aero / 88.000 km Orjinal Temiz Cabrio Arac Arayanlara.. sahibinden.comda - 568203048
Subaru da efsane hatlar var. Çok hot bi araç, yolda görünce kaybolana kadar izliyorum