Süper lüx de segmenti Şahin'in amcaoğlu tadında bir yenilemeye maruz kalmış gibi
Printable View
Gürsel amca araba ordu'da uzun bir süre ilanda kalmıştı. Atiker tüp var km hemen hemen aynı plaka değişmiş eski sahibinde çok daha canlı fotoları ilandaydı. 55.500 yazmıştı diye hatırlıyorum eski sahibi. Araç temiz ve diri duruyor ama eski sahibi 55 civarlarından kuruş aşağı inmezken yeni sahibinde neden 45 den ilanda merak ettim. Komple boya, tüp ve 3.28 olmasının aracın beklemesinde rolü büyük diye düşünüyorum.
Alışamadık telefona :D :D
Pek anlamam bunlardan ama renk çok güzelmiş.
Bir de bunların yüzünü değiştirmek bu kadar kolay mı ? 2012 model diyor ? O iş nasıl oluyor al tak şeklinde mi ?
2006 Land Rover Range Rover 3.0 TD6 150.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 637522602
Edd China yaptı. :)
https://www.youtube.com/watch?v=FNJnOH9SeVM
Sanırım bu ilandaki gibi oluyor :) Önüme gelen ilk ilanı paylaştım
RANGE ROVER VOGUE / AUTOBİOGRAPHY KOMPLE SET / BODYKİT FAR STOP - Yedek Parca ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 637979314
Ford / Fiesta / 1.6 / Sport / Ford Fiesta 1.6 Sport 2011 Model | Boyasız, Yetkili Servis Bakım sahibinden.comda - 644141012
Forumdan bir arkadaş koymuş ilanı aracım olmasa kesinlikle almak isterdim.Acaba gidişi nasıl? Fotoğraflar güzel ama yanına gidince kaportada gamzeler,boyada çizikler çıkarsa bilmem.:o
Aracımı bende 50'den ilana koysam aslında değişik bir maceraya atılabilirim.
Şu an ikinci el piyasası nasıl? Aracımı satmayı planlıyorum Honda Civic ancak istediğim rakama gitmez diye tırstım görüşlerinizi merak ediyorum
Tamamen arabana bağlı üstad. Bende E39 vardı, piyasasının üstünde bi rakam yazdım öyle keyfi koydum. Araba düzgün ve sorunsuzdu ama gerçekten. Abi geldi baktı hoşuna gitti tek kalem pazarlık etti hadi notere gidelim dedi 4 gün ilanda kaldı :D Çokta kupon bi araç değildi 1-2 liraya uygun az daha düşük km'lisini alabiliyordu ilandaki araçlara göre
O zaman buradan dis atayım :D
Automobili | AutoDiler.ME Crna Gora | Auto Oglasi | SMS Oglasi | Adresar | Auto Vijesti - CRNA GORA
Aynısı benim compactı satarken oldu. Ben baktırdığımda kaportacım değişensiz dedi. 1 ay ilanda durdu neredeyse satılmadı. Sonrasında arayandan doğru bir şekilde 2 parça dğeişenin olduğunu öğrendim. Tam ilanı güncelledim birisi aradı anlattım durumu, tamam ustam onay verirse alırım sorun yok dedi. Ertesi gün satışı yaptık. :)
Subaru / Justy / 1.0 / GORULMEYE DEGECEK ( ARAZI FARESİ 4WD ) sahibinden.comda - 550238265
Büyüyünce Forester olacak.
Subaru Justy
Var mı favorilerinde E46 olan? Yollarsa seviniriz motor farketmez
Toyota / Celica / 1.8 / TS / 2001 Toyota Celica GTS sahibinden.comda - 641509207
Celica 2zzge
Sonunda ilana düşmüş... Fiyatına bir şey diyemem ama bu kondüsyonda başka yoktur diye düşünüyorum
Şirketi olan varsa düşünebilir.
Türkiye katliamda bir numara adlı konuya atsam mı acaba dedim içimden ama linç yemekten korkuyorum :D Bana göre olmamış.
Ayrıca dünyada tek araç :D
Talisman'16 1.6 dizel
Renault / Talisman / 1.6 dCi / Touch / TR.DE TEK HATTA DUNYADA TEK sahibinden.comda - 644505083
FİAT 124 SPİDER 1.4T MULTİAİR LUSSO-GUSTO MANUEL
Renk kombinasyonu ve manuel olması şahane :) 1.4 T 140hp eğlenmke içinde yeterli :)
Fiat / 124 Spider / 1.4 T Multiair / Lusso / HRG FARKIYLA FİAT 124 SPİDER 1.4T MULTİAİR LUSSO-GUSTO MANUEL sahibinden.comda - 628091286
Ford Tourneo Custom 2.0 TDCI 320 L Titanium Plus
Ford Tourneo Custom 2.0 TDCI 320 L Titanium Plus Model 255.000 TL - 638858545
Mini / Cooper S / 1.6 / Roadster / BORUSAN 2012 MİNİ COOPER S 1.6 ROADSTER 184HP HATASIZ DEĞİŞENSİZ sahibinden.comda - 639156811
Ahh ahhh kriz olmasaydı şuan daha farklı düşünürdüm kesinlikle
MİNİ COOPER R58
r58 lerin piyasası çıldırmış mı ben mi çok uzakta kalmışım ?
1-1.5 sene önce arabamı değiştireceğim zaman JCW ve R58 çok baktım , visual boost , ısıtma , harman kardon vs. donanımında ki arabalar 70-85 bin arasıydı. Hatta forumdan bir arkadaşımız aldı taba derili , ekranlı , ısıtmalı vs. 72 ye mi ne anlaşmıştım zamanında..
Şimdi bakıyorum 90K km dekilere 115-120 falan istiyorlar..
fiyat uçtu gtti hepsinde bende bazen benim r58 i ilana koyim diyorum gp2 için ne rakam yazıcağıma karar veremiyorum :D