Mercedes s400
Sorry, you have been blocked
Printable View
Mercedes s400
Outback 3.0
Ingilizler bu işin hakkını veriyor gerçekten
2009 Aston Martin DBS / Manuel ( JB Spec ) ; 2009 Black ASTON MARTIN DBS 6.0 V12 2dr for sale for PS113450 in Edinburgh, City Of Edinburgh
2009 Aston Martin DBS / Auto ( opsiyonlar + iç kombinasyon güzel ) ; 2009 Black ASTON MARTIN DBS 6.0 V12 Touchtronic 2dr for sale for PS99950 in Newport Pagnell, Buckinghamshire
2015 Aston Martin DB9 / Volante ( Cote'd Azur esnaf işi ) ; 2015 Blue ASTON MARTIN DB9 5.9 Volante Touchtronic II 2dr (2+2) for sale for PS92995 in Fordingbridge, Hampshire
Mazda 3 - Sizce alınır mı? Bu rakamlara mantıklı mı? Bilinen bi sorunu sıkıntısı var mı?
2 Gün önce baktım buna dedim keşke benim olsa :D sonra baktım öyle bir ihtimal yok.
Madem beğendin keşke senin olsun :D arada alır anahtarı kaçarım ben nöbette falan lazım olmaz sana :)
Volvo v70
Bi kronik sorunu yok bildigim kadariyla. Yakiti bende ki 2.0 atmosferikle nerdeyse ayni. Lpg ile de uyumlu.Bendeki 150 bunlar 245 beygir:) kullananlardan daha kotu bi yorum duymadim vergisi haricinde :) bi de bizimkilerden ekstra olarak surus modlari, esp, anahtarsiz calistirma, 5 ileri tam otomatik, f1 vites kulakciklari, buyuk ekran yol bilgisayari, arka bolum havalandirmasi mevcut.
Ozellikle 2009 lar bu kasanin son uretim yili oldugu icin subarunun eksikleri giderdigi dolu dolu piyasaya aaldigi arabalar.
Standart donaniminda on koltuklar elektrikli ve isitmali. Sofor koltugu hafizali, bixenon farlar, buyuk sunroof (moonroof) , 6 li cd changer, katlanir aynalar, direksiz kapilar en guzel yani :) ic mekan kalitesi zamanina hatta simdiki arabalara gore bile cok iyi. Daha once 2.0turbo forester kullanan bi arkadasim daha sonra bundan aldi performansindan cok memnun. dizel torkuna alisan biri icin nasil gelir bilemem ama sonucta 245 hp yanibaz da degil:)
bu daha iyiymiş outback 3.0 H6
jantı çok hoşuma gitti acayip uyumlu ve sade durmuş
bugeye impreza wrx
e60 m5
Fiyatını diğer ilanlara bakmadan attım. Sadece tipi doluluğu çok hoşuma gitti. Vergi ve yakıtını saymazsak aradığım her şeye sahip. Yavaş bir araba değil. Konforlu. Geniş. Güvenli. Donanımlı. Şu an bana göre dolu benzer potansiyelde bir araca sahibim ama geniş değil, otomatik değil. Vs vs. V70'se parasına göre verdikleri çok çok fazla olan bir araba bence. Kesinlikle alınabilir. Hatta ekonomi yapmak istenirse çok da mantıklı bir seçim olur. O paraya ne var ki şu an.
Parasına göre çok iyi araba. Biraz cenaze arabası spec ama özellikle şu an 300küsür lt hacimli ve 30 cm subwoofer takılı bagaja bi bebek arabası girince her şey iptal olduğundan bir de bu aralar belim tutuk gezdiğim için yükleme eşiği ve genişliğini düşününce gözlerimde subarunun yıldızları çakıyor :) Fiyatını falan bilmiyorum fazla gibi duruyor ama arabanın doluluğu ilanın açıklayıcılığı tatmin etti.
Test sürüşü yapmadan bir şey diyemem, 245 hp atmosferik. Zeperfs'e göre şu anki aracımdan 1-2 sn daha yavaş ama sağladığı konforla kıyaslayınca bence çok sorun değil. Zaten bindiğim araba kıvamında en fazla 5-6 yaşında ve geniş bir araca binmek istersem 130.000 tl sınırını geçmem gerekiyor. Hele ki böyle torklu olanı bulmak zora yakın. Sadece yabancı olduğum bir marka motor... Mesela 4 senede jtd ile ilgili o kadar çok şey okudum ve öğrendim ki normal şartlar altında neyin sorun çıkarıp neyin çıkarmayacağını kestirebiliyorum ve güvenerek biniyorum. Ama aynısını boxer 3.0 hakkında bilmiyorum. Yazanlar sadece sessizliğinden dem vurmuşlar. Ben işin güvenilirlik tarafındayım. 200.000 km'de bir araç alacağım. Neyinne masraf çıkarma potansiyeli olduğunu bilip o yönde hazırlıklı olur sorabilirim. Kullananların yorumları önemli.
Ana sayfa vitrininden araç paylaşmayı sevmiyorum ama çok güzel geldi gözüme :) Galeri de birkaç senedir takibimde, arada güzel araçlar oluyor.
F10 520i
Şöyle bir problem var,aracın servis ağı zonguldakta yok. Doğal olarak her bakıma 500 600 km gitmemiz gerekecek,yedek parça ve servis bakım ücretleri pahalı imiş..
Bir de basit ufak saçmalıklar var,kapıdaki cam açma düğmeleri ışıklandırması yok,camı otomatik kapatma yani düğmeye 1 kez basıp kapanma olayı yok,uzaktan kumanda ile camlar kapanmıyor gibi şeyler söz konusu..kararsız kaldım
bmw Z3 :D
c219 CLS350
VW Passat W8, tam bir sleeper :)
W124 coupe
Benim diyen bir çok aracı bozar.
bugün günlerden station wagon
e46 baby face sw 3.30d
mondeo sw 2.0 tdci
mini clubman s
insignia dizel
auris sw
Mondeo çok hoş ama km olmuş çomolokko :D
Ebru Polat bunu beğendi :
PORSCHE 718 BOXSTER
2 aracın yeni kasaları mükemmel ötesi olsa da bunların havası ayrıydı bence
911 Turbo / 2010 ; Sorry, you have been blocked
F430 / 2007 ; Sorry, you have been blocked
Ferrari dediğin manuel olacak f355 :)
Ankaradaki 355 feleğin çemberinde best time'ı manuel yapmışa benziyor.
e34 m5
fiyatı yazarken hangi rakama fazla basmış hiç bilemedim.
O link yanlız bu konuya daha iyi olur :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...lari_-303.html