babanızın hayrına bana bi f30 bulun ya![]()
E46 325Cİsahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E46 320Cİsahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E46 318Cİsahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2001 S3sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2001 TTsahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2001 TT CABRİOhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3307650/detay/
Superb
Ben de bmw seviyorum lakin şu e46 coupe ve e36 cabriolara verilen, daha doğrusu çekilen fiyatları anlayamıyorum. Mantık çerçevesinde yorumlayamıyorum.
Instagram: mutusgarage
Bahar aylarında böyle değildi, çok niyetlendim almak için hatta çok güzel (kazalı olsa da ölü değildi) bir 3.30Ci Cabrio yakaladım 62-63 liraya ama almadık. Sonra yaz geldi piyasa coştu ölüleri 60'dan aşşağı yazmaz oldu. Keza kışın 50 lira civarlarına el değiştiriyordu orta derece cabrio 3 serisi BMW'ler.
Ankarada kısa süre yolcu koltuğunda bulundum ( taş çatlasın 15 dakika ) Fiyat ülkemizde pahalı )) Ancak gidişi ve konforu Yeni E serisinden bence iyi ,Parasını tartışmıyorum ama e39 la g30 bir tutup g30 u gömmek çok anlamsız. e39 e60 f10 5 kasaları tecrübe ettim, g30 u henüz tecrübe etmedim ama çok iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum.
İmkan olsada alsak aslında Bu ÖTV olmasa imkanda bulunur... neyse....
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Şu fiat 500 595 ler iyice uçmuş
Yahu İngiltere satış fiyatı Golf 1.6 tdi ile aynı para gel gelelim TR de 2 adet Golf parasına
Meydan boş olunca yersen işte.. fiat kendi getirse ya 100 bin TL civarına millet alsa falan
Ama onlarda haklı egea varken..peh..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)