Rocco görünümlü bir başka Eos. İşçilik pek başarılı değil gerçi bunda. Eski Golf cabrio'lar yerine üretilse çok daha fazla satar.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
linki eklemeyi unuttum pardon![]()
Volvo V60 T4 R-Design
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Benim de hem çevrem de hem kendim de değişmeyeni var napıcaz o zaman? Genellemiyeceksin demek ki, ben nasıl yok olmaz demiyorsam sen de demiyeceksin sorun çözülecek.
Benim açımdan bi sorun yok zaten. Hakkında hiç bir bilgi olmayan bir aracın ilan fotoğraflarına bakıp bu araba sağlamdır diyebiliyorsan kendi görüşünde bi sorun var mı düşünmen gerekli sanki ?
Genelleme değil, bu aletin kendi servisi bu şanzımanda sorun vardır diyor zaten. Şu forumda bile sorun yaşayanların sayısı ortada. Bunlara rağmen sağlamdır demek ilginç hakikaten.
şu vw yi neden bu savunuyosunuz anlamadım patlıyo işte .elle tutulur olmayan bi ilan bile bak boşuna konuşuyosunuza getirmiş olayıbende bi ara o gruptan araba bakıyodum biliyodum riski yani 100 kişiden 2 kişininki 50 k olmuş geri kalan 98 kişi soğukken gazlıyodur gerçi ama doğru
DSG'de kavrama değişimini sorun olarak görmemek gerek.Er yada geç bitiyor.Mekatronik ciddi bir sorun tabi.
Ayrıca 7 ileri denen sistem 4km hızda ikinci vitese atıp yarım debriyajla araba kaldırıyor biter tabi kavraması.Manuele alsan 15 kmye kadar 2.vitese atamıyorsun.Bence bu çok büyük bir beceriksizlik.7 vites olsunda nasıl olursa olsun demişler.
Bu arada 2. araba 500X 1.4T TCT çift kavrama, 18K'da ve kaçırıyor napıcaz?
FCA grubunun TCT çift kavramasını almayın patlıyor.
@Bar35 abi arkadaşımın babasına Superb bakıyorduk.En dolu,dizel ama manuel şanzıman olsun istedik.Bayinin çalışanı "Bu kadar dolu bir aracı neden otomatik vites seçeneği ile almıyorsunuz?" diye sordu.7 ileri şanzımanınız başlı başına sorunlu bir şanzıman dedim,çalışan evet haklısınız dedi ağzından kaçırdı sonra artık eskisi gibi yenilendi şanzıman dedi,dq200 değil mi neyi yenilendi diye sordum o ara telefonu çaldı kaçtı gitti arkadaşını yolladı hiç görmedim daha sonra.
Kısaca sen burda ne yaparsan yap 7 ileri DSG nin sorunlu bir şanzıman olduğu gerçeği değişmeyecek abi.
Boşver Fiat'ı vereceksen Honda'nın otomatik şanzımanlarından haber ver,8-ZF den haber ver![]()
Aslında sorun ne VW ne DSG ne de çift kavrama , tüm sorun doğuş ve kolpaçino çalışanları- genelleme olmasında 10 çalışandan özellikle teknik serviste 8 tanesi bizim payımızı koparma derdinde
11.6lt ortalamayla gezmeseydin iyiydi be.
Subaru Levorg
Ozaman doğuşa gelsin;
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)