ingilterede bile otomobil fiyatları Türkiye' den kat kat ucuz yazıklar olsun
Aynı araba Tr ' de 3 kat daha pahalı babaaan düşmanlarını ...120 bine 2011 m3 satıyor adamlar bize nası bi köklüyolar yaw
Loading site please wait...
Redneck denildiğinde akla gelen kalıplaşmış yargılar şunlardır: Kendine ait aksana sahiptir, avlanmaktan zevk alır, pick-up arabası vardır, şapka takar, saçları uzundur, belki sakalları da vardır. Kentucky, Arkansas ve Teksas gibi güney eyaletler redneck states diye anılır. Vikipedi'den![]()
W203 c kasa merso...
tabi ya ...
BMW / 3 Serisi / 320i / Standart / İLK SAHİBİNDEN OTOMATİK COK TEMİZ TAMAMEN ORİJİNAL 60.000 KM sahibinden.comda - 325567266
e92 3.20d
fiyat fazla uygun değil mi ?
pert mi acaba ?
Annei küçük araaya ikna edebilsem corollayı satıp şöyle bişey alasım var
C 200 Komp. Avantgarde
ikisininde 4 tekeri var ? İkiside spor ? İkiside bmwİkiside araba ? Çok alaka..
Gereksiz görmemin sebebini söyledim birdaha mı yazayım aynısını ??? Showlara çıkmıyorsan , veya sürekli aslfattan araziye girmiyorsan (veya piste çıkmıyorsanıda ekleyelim) coilover takmanın hiçbir mantıgı yok.Ben gereksiz görüyorum sen gerekli görüyorsan alır taktırırsın ikide bir benden alıntı yapıp savunmaya geçmene gerek yok.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
ilan sahibini tanımıyorum.. Airlı Bora Wariant
Asıl sancı uyandığında..
Maliyet etkinliği yönünden farkını göremedim sadece. Yoksa her şey imkan dahilinde var olan konular. Kastettiğim birisi x miktar araç olup kullanılma amacı belli iken diğerinin miktarı örnek veriyorum 4x olup daha farklı kullanma amacıyla üretilmiş bir araç. Tutup da clio ile m4'ü bir tutmayalım mesela
Çok yüksek hızlara çıkıp belli aerodinaminin anasını ağlatan bir makinaya bizlerin taktığı gibi bir yay takıp geçmeyi eleştirdim. Ve araç yükselme indirme fonksiyonu vs gibi herhangi bir sistem mi var ki daha mantıklı bir alçaltma yöntemi 200 bin tl'lik bir araç için kullanılmamış diye bir soru yönelttim. Tekrar etmeme gerek yok ancak coilover'ın gerekliliklerini üstünlüklerini ve ne tarz bir arabada kullanılması gerekildiğini konuşmamız saçma zaten. Siz fazlasıyla biliyorsunuz belli ki.
Mizaç olarak daha önceki zamanlarda da şahsınıza yöneltilmiş herhangi bir soru yokken üzerinize vazife gibi "bırakın o arkadaş öyle" vari konuşmalar yapmıştınız şahsım hakkında. Şimdi yine tahrik içeren mesajlar atıyorsunuz. Yaşınızdan ve tanımadığımdan ötürü siz'li konuşmama rağmen muhatap almanız da ayrı tuhaf.
Neyse siz coilover'ı sadece birden fazla arazide kullanılacak bir araç olarak görün. Sorumu da görmediniz farzedin, ben de cevabınızı okumadım. İyi günler.
Marka Fiat
Seri 500 Ailesi
Model 500 1.4 Abarth
Yıl 2014
TR'de tekmiş![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)