sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
a4 b8 allroad
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
A4 1.4 tsi avant -2016
Bu kasada içinin değişmesi çok güzel olmuş
Ben brz daha ekmek yemelik araba kovalıyorum ama bineceksen ve bu tarz arac bakıyorsan ben mitodan aldığım keyifi çoğu arabadan almadım. Temizini bulursan hiç kaçırma bence mini Scirocco ve beetle tarzı araçlardan daha keyifli ve uygun fiyatlı alfanin havası başka
Kırmızısı geçen sene yanlış hatırlamıyorsa 33 gibi bir rakama gitti, son 2 el değiştirdi sanırım. Ben alıcak olsam düşünmeden bunu alırım.
Genelde bayan aracı olduğu için sanırım manuelleri pek tutulmuyor.
Arabamı satsam eğer hiç düşünmeden kapısına gideceğim favorim;
1995 BMW 525i
Forumdan biliyorum ama çok tatlı be.
1993 Oldsmobile Bravada
Aracın çizgileri çok güzel.Jip diyince aklımda canlanan şey tam olarak bu.