E 200 Komp. Avantgarde ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2015 passat 1.4 tsi
Bu araba nasıl trendline ya çok ilginç geldi bana. Opsiyon listesinde ne varsa baştan sona işaretlemiş ama trendline. Birde o kadar doldurmuşun bari dsg alaydın.
Temizi bulunmak kaydıyla , 3 serisi bile 250 liralara ulaşmışken fiyat/fayda olarak mantıklı araçlar
RR Sport ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
RR Sport ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
yaaa reis yapma korkuyoruz :D @MK8800
06 MJU 06 400HP+ GÜÇ DRAG ARABASI İLK SAHİBİNDEN
İlan No: 481428908
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Efsane satılık ...
Bu kasa 1.8 T 160'lık. Boyasız ve değişensiz 65 bin km, beyaz renk, iç siyah, cam tavan, iç dış S-line güzel opsiyonları olan bir aracı 78 yazıp 70'e zor verdik. 2. Eli yok. 2 ay ilanda kaldı 3k görüntülenme aldı.
Ben ilana f30 koydum sabah 9'da koydum öğleyin 3'te satış verdim 3k görüntülenme vardı :)
Bmw E36 M3 Sedan 321
İlan No: 488141290
Çok değerlenecek..
Bizde maalesef gösteriş her şeyden önce gelir :D Şu an Skoda Octavia kullanıyorum. Bazen soruyorlar ne araba var sende diye. Octavia var deyince hıııı Skoda mı, onlar da güzel araba ya falan diyorlar :D İç hacmi ve anormal bagaj hacminden dolayı satmak istemiyorum.
Eşim ben de kullanırım dese hiç düşünmeden wagonlara yanaşasım var aslında :D
Boş geçmeyelim. 2013 Audi A4 Allroad quattro 2.0 TDI
vw passat 1.4 tsi
bu kasa passatlar mantıklı mıdır ? Biz de aynı kasanın 1.6 trendline vardı memnunduk yakıt dışında.
inşallah seneye evlilik yoluna gireceğim bunlardan düşünüyorum.