Doğuş'un zorla millete dsg'li araba satma azmini anlayamıyorum
Yeni kasa kumda oynasın
E250 Cabrio ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E250 Coupe ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Önceden mercedes ilanlarını açıp kapardım şimdi vergilerini de düşününce hiç açmıyorum![]()
fiyat aralığınızı bilmiyorum ancak düşünürseniz yardımcı olabilirim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Şu fiyatların saçmalığına bak sıfır gibi 2016 280.000 e alabiliyorsun hafta sonu kadıköy kolumandan 2017 e300 aldik çok yakın bi arkadaşıma 410.000 para verdi. Yeni kasa da 1 tane cabrio satılmış 585.000 liraya adam doldurmuş baya ama 600k 2000 motor bir e için çok uçuk değil mi ya. Şimdi almanya sitesine baktım yeni e ler 50.000 euro falan sizin verdiğiniz kasa e ler 45.000 euro bizde iki kasa arasında neredeyse 2 kat fark var
O zaman başka bir acı gerçeği paylaşayımbenim araba herhalde bu bahsi geçenlerden bile doluydu ve faturası 255 idi temmuz 2015
ama şimdi aynı araba 600 ü bulur sanıyorum 2018 model olarak
şimdi alıcı ise şöyle düşünüyordur bu arabalarda
e cabrio sıfır herşeyiyle yepyeni teknoloji bir araba dış tasarımı eskisine oranla zayıf ama içide bir o kadar daha iyi hatta çok çok daha iyi eskisine göre. Üstü kapalıyken eğer doluda aldıysan ciddi lüks bir araba üstü açıkken de keyifli. Gidiş ve ses yok tabi. Ama yanlar yanlamak istersen
sonra bu aralıkta 2. el ne var? Temiz bir 430 ama tabi temiz dediğinin bile garantisi yok arıza olma ihtimali yüksek. O paraya alınabilecek 458 leş olur ki bulamazsın bile aslında zaten 600 e 458
Sonrasında ise e cabrio alırken mb finans ile güzel bir oran yakalanabilir istediğin şekilde taksitlendirebilirsin, mevcut arabanı takasa verirsin ve en önemlisi tam istediğin bir arabayı sipariş verirsin bir nevi istediğin arabayı kiralamış gibi kullanabilirsin.
430 içinse ya nakitini bağlarsın ya tüketici kredisi kullanırsın ki oranları ortada. Vergisi yakıtı bakımı vb konulara girmiyorum bile.Özel sipariş e cabrio alan bir adam daha superspor tarzı birşey istediğinde bence italyan bakar gtr corvette vs yerine o yüzden böyle örnekliyorum.
Yani zaten hükümet daha ilk açıklamasında bile görüşünü dile getirdi.Sadece BİNEK lere zam diye ; görüşlerine göre BİNEK araba lüks tüketim. O yüzden "ya alma cari açığa katkı olsun yada alırsan bu vergileri alırım" diyorlar. Ben en son vergisiz listeye baktığımda eski e cabrio çıplak fiyatı yeni c coupe dan daha ucuzdu mesela öyle garipliklerde var. Bu nedenle yapacak birşey yok. M6 sı olan yakın arkadaşım bile , M6 nın yenisi çıkınca alırım diyordu şimdi oda a45 amg alırım birde pist arabası yaparım daha iyi demeye başladı![]()
2005 Alfa Romeo 156 SportWagon 1.9
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Detaylı bir temizlik, 8C jant, zindan film, tatlı bir basıklıkla güzel şeyler çıkar ortaya.
A4 Avant 2.5 Tdi
Alfa Romeo 159 1.9 JTD
Mercedes 190E
Temiz duruyor valla ikisi deBmw 7.35i 2002-2004 model
imzasız..
kesinlikle uzak durulması gereken lanet olası bir kasa.. evet kullanımı vs çok keyifli kesinlikle. 2011 yılında amerika'da 2003 model 745 almıştım yaklaşık 130 bin km idi. başıma açmadığı dert kalmadı
zaten biraz nette araştırınca bu kasaların bmw'nin en sorunlu araçlarından biri olduğu anlaşılıyor.. ben aracı aldıktan sonra araştırmak gibi bir hataya düştüm13500 dolara aldım en son alternatör bozuldu 9000 dolara zor sattım o haliyle.
2009 Audi A4 Avant 1.8 TFSI - Boyası biraz fazlaymış, tam fiyat kırmalık![]()
2010 Audi A4 Avant 2.0 TDI - Fiyatı biraz fazla, bagajlarındaki mekanizmaya bayılıyorum bunların.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)