200 lira eklemasyon. İyiymiş :)
Printable View
düz vites filtre yapıp,ilana girince şu nalet vites topuzunu görünce deliriyorum resmen. :D
Bu ara M ilanları hareketli.Değerlenicek,bak gidiyor,zor bulursunuz dediğim M araçlar alındı satıldı,plakaları takas yapıp aracını hatasız moduna getirenler var.acik acik yaziyorum buraya.Kazadır vs hersey olabilir benim bile başıma gelebilir bunda bir sorun yok kimse yanlis anlamasin sozum aracım hatasiz tamponlar tas izlerinden boyalı yazanlara,siz borusanı kandırabilirsiniz ama biz yemeyiz.
Mülk sahibi olunca hatasız olmuyorsun.
Coda All Electric, ilk defa görüyorum bu aracı. :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ayrıca araç kalitesizlikten çirkinlikten yıkılıyor. Jaguardan araklama vites kumandasını al gerisi çöp yani. İranlı Samand vardı Çinli Gelly vardı bunun gibi. Adam utanır şunu yurtdışından getirdim demeye. Cuma çıkışında 10 kişi toplasam bundan daha kaliteli birşeyler yaparız herhalde. Evet amma gömdüm ama hak etti.
E87 118d.Bu motoru 1 kasada ilk defa görüyorum hemde manuel
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Çift renk oluşu, jantları, sertliği ve duruşu ile bir daha gelmeyecek olan yılların eskitemediği bir E efsanesi.
w124
İlgilenenler yazsın arac temizdir.Arkadaşımındır.