MB E200 Komp.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
Ben kimselerin yüzüne bakmadığı araçların çoğunu seviyorum. Farklı konseptler hoşuma gidiyor.
Mercedes R350 Long
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
BMW 530XD Gran Turismo
Hoşuma giden Ghibli kombinasyonları ;
Rosso Energia ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Siyah ( jant+renk favorim ) ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1936 CORD WEST CHESTER
bu nasıl bir tasarımdır ya dibim düştü
Forumdan @zıpzıp ın aracı
Edit: #10623 postu alıntı yapacaktım,kusura bakmayın :)
17 binde koltuklar bu hale geliyosa vay haline
BMW 7 sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Boyle A6 yi ilk defa goruyorum ozellikle koltuklar ...
Audi A6 S line
Premium markalar içinde koltuk döşemeleri en kısa zamanda aşınan deforme olan, hatta bi tabir vardır mayışan arabalar BMWnin. 3de aynı 5de aynı. Derileri gerginliğini kaybediyor kısa zamanda. Dolgularınıda yeterli ve sağlam yaptıklarına inanmıyorum. Baldır destekleride yamul yumul oluyor hemen.
Bu araç özel sipariş. RS paket yapmışlar içini. Head-up gece görüşde dahil tıka basa dolu mavisi vardı Leventte satıldı. Aynen RS6 paketti içi. 3.0 TFSI motor vardı onda. Doğuşun getirdiklerinin hiçbirinde RS iç dizayn yok.