Yalniz AKP plakanin fiyatlarinda anormal dusus var. eskiden olsa 100binler 300binler havada ucusurdu. O zaman simdi aklimizda 2 soru isareti var:
1-AKP populerligini yitiyor mu?
2-Plaka fiyatlarindaki dusus sandiga da yansir mi?
![]()
Yalniz AKP plakanin fiyatlarinda anormal dusus var. eskiden olsa 100binler 300binler havada ucusurdu. O zaman simdi aklimizda 2 soru isareti var:
1-AKP populerligini yitiyor mu?
2-Plaka fiyatlarindaki dusus sandiga da yansir mi?
![]()
"Korkmadık, savaştık"
İYİ plaka yok ki yazdırak![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ucu ucuna denklestirip 645 alanı biliyorum, her arizada yatırıyordu arabayı bir sure
hastalikla salaklik arasinda da ince bir cizgi var bana gore, sozum kimseye degil yanlis anlasilmasin
ucu ucuna parani denklestirip, her problemde arabani yatirip, sonra zararina satmak akil kari degil..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İlk defa görüyorum Palio gros diye belirtmiş araştırdım ama bulamadım, adventure var buna benzer.
#eksikpazar
Honda Civic 1,5 ILS Soch Vtec,fb7 tamponu takmışlar.bence yakışmış
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Keyfin paradan önce geldiği hacimli ve opsiyonlu esnaf kombinasyonlarımız ;
Audi A6 3.0 TFSi ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bmw 5.50d xDrive ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bmw 5.35d xDrive ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Mercedes E400 AMG ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Peugeot 308: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
RENAULT MEGANE 3 Sport Tourer:
KİA CEED SW: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Samara 2109
2016 honda cr-v sattığım kişi alırken en az 5 sene bınerim dıyordu 9 ay anca dayanabıldı demekkibendeyken 1 defa oksijen sensoru hatası vermişti sonra duymuştum alan 2 defa servıse gıtmıs aynı sorundan. zaten 0 alıpta pişman olduğum ender arabalardan bırıdır cr-v ben 160 a vermiştim 170 e alacak adam bulursa satsın kurtulsun
http://https://www.sahibinden.com/il...00646860/detay
2011 üzeri, superb-mondeo dizel ilanınız var mı?
Teşekkürler.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
01 Bmw E39 530i
(Bu ara kırmızı hb araçları (opel-peugeot) pertingen spec birilerine kitlemeye çalışıyorlar.Dikkat edelim arkadaşlar.)
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
2011 Porsche 911 GT3 ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Herşey iyi hoş da şu efsanevi arka tampona o yaptığınız otomotiv sektörüne hakarettir![]()
![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)