Tam futbolcuya ittirmelik serisi işte :D
Printable View
:D 2016 BMW X6 44i M xDrive 286.500 EUR Galeriden satılık sıfır - 260285721
:hehe: :hehe: futbolcu eşide olur.
gle'deki biturbo yazısının ordaki portakalımsı görüntüde efsaneymiş @imprezaWRC görmesin :D
Buna bir cila vs yapıldı Ankarada araba parladı garip bir hal aldı sonra vernik atıldı supercharger yapıldı koltuklar vs takıldı sc yağsız kaldı sc kırıldı falan filan bir sürü olay o bundeğil de M3 carbontavan olucak ve mat siyah olmiycak el işi kapıdıyla kaplanmış gibi ne bu ya haha
ilerde bir gün süpersport bişeyler alırsam seni danışmanım olarak atıycam :D @Arenimo
Seri S Serisi
Model S3 1.8 T Quattro
Cookies and JavaScript support required
Siteye üyeydi sanırım arkadaş.
rs6 avant :puha::icon_wack
@XoR kiralama arabalarının beyaz ve gri renkli olmasından dolayı bu renklere acayip kılım :D plasiyer arabası gibi duruyo buda :hehe:
aahahah kaldırgaç :hehe: @Dragger
ahahahahah @Berkan :hehe:
motor %65 ne demek
200bg ıse 130bg mı demek ne demek hacılar, bı acıklayın :)
ya da kompresyon degerlerı felan mı?
veyahut esnafın iteleme mekanizması mı? :D
2005 a4 ( sunroof işaretlemiş ama yok gibi....
Proton 218 GLSİ Coupe 1.8
var diyen arkadaşım bulabildin mi ? Komşunda mı neydi ?
Neyse tekrardan soruyorum ilan dışı eşinde dostunda temiz orj kazasız belasız varsa almak istiyorum
porsche boxster
Porsche Boxster Boxster 2015 Model 135.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 292624262
vw touareg
2005 Volkswagen Touareg 5.0 TDi 66.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 287790862
bmw 330i
BMW / 3 Serisi / 330i / Standart / 2004 MODEL HATASIZ BOYASIZ SADECE 66BİN KMDE 330İ EMSALSİZZZZZ sahibinden.comda - 320054237
na na na ...
clio IV rs
92.500tl
Alacagimdan degilde bentley uygun fiyatli geldi.
Bentley Continental GT GTC Convertible 2 Door | eBay
Vagonun dibi cadillac cts.
Cadillac cts V Wagon 4 Door | eBay
çok iyimiş walla kanka @turbo&quattro
Arkadan bak bide :D
http://momentcar.com/images/cadillac...gon-2013-2.jpg
owww sexyy asssssss @XoR :hehe:
hahahaah benim beğendiği siyahtı amaa :hehe: @Berkan
oha kimse anlamayacağı için hala $200 binlik şekli var :D Baya da varmış bu arada 50 +/-5 civarında Bentleyler yav. Ayağa düşnüş resmen :D Ama ilandaki fren lambası fiyatından yola çıkarsak bu arabaya 80bine kadar binmeye kalk bi 40'lık daha olursun gibi :D
Yüzsüz herif bir de diğer Bentley'ime şöyle böyle yaptım bunu saldım falan yazmış ilana ya :D