Gideri bana göre iyiydi,psikolojik olarak mıdır nedir bilmem,üst devirlerim çok güzel oldu,altlar biraz zayıfladı.Yarın bakım yaptırıcam inşallah,bakalım yağ ve filtre değişiminden sonra fark olacak mı.Ama bu arada full şehir içi kullanımı bu.
Printable View
Hocam aynı durum bende de mevcuttu bir zamanlar polom varken 1.4 sportlıne sa eğer benzin hortumlarına dikkat et kelepçeleri gevşemiş akıtıyor olabilir.2. Bir seçenekde sente ayarı bozulmuş olabilir bu ihtimaller üzerinde durursan sorun çözülür. Birde imkanım varsa boğaz kelebeğini söküp başata spreyiyle güzelce temizlemeni tavsiye ederim.
bu tsi ların yakıtı efsane su kaldırır .. 1.2 tsi ile 10 litre yakanda var 4 litre yakanda var.. 1.4 tsi ile 3 litre yakanda var 10 litre yakanda var ..
bazısı kendini kandırıyor bazısı egosunu tatmin ediyor.. bazıları dabit 40-50 km hızlarla screen shotlar alıp yol bilgisayarında bakın aracım 3 litre 4 litre bunu yakıyor diyor milleti kandırmaya çalışıyor.. tabii dediğim herkes için geçerli değil..
İki tane polo gti eskittim, öncesinde twincharger golfüm vardı. Üçüyle toplam 150.000km üstü yol yaptım. gti larda ortalamam 8,5lt civarıydı, süratli kullanırım fakat öyle her ışıktan basarak kalkan bi insan değilim. Sakin kullanınca trafik vs yoksa 5.5 falan yakardı. Golf'te ortalamam sanırım 7,5 civarıydı. Tamamen kullanıma bağlı 1.4tsi tüketimi, yakın arkadaşımda 10-11 arası yakıyodu benim kadar süratli kullanmadığı halde, ama her ışıkta tapagaz yapan bi tipti.
benim arkadaşımın hanımında golf 1.2 tsi var 2013 aracın benda ha 8.5 den aşağı düşdüğünü görmedim.. tabii sürüşe ağlıdır elbet kadın doktor iş yeri şişlide ordaki trafik *****..
KİA PRO CEE'D 1.6 CRDI
Loading site please wait...
Cok hosuma gidiyor bu arac, bilhassa kirmizi rengi nefis. Ancak bu fiyati hakettigini dusunmuyorum, 48-50 bandina inmesi lazim. Sonra jant, yay, yazilim, filtre, egsoz, multimedya ve deri koltuk yapilirsa omurluk binilir.
e320 cdi sw
ort 20 - 22 km hızla 6-7 litre yakan tsi kullanıcıları foto ekleyebilir mi ? adam otoban sürüşüne çıkıyor e5 te. sonra diyorki bu araba az yakıyor. girsin bakayım gerçek şehir içi trafiğine göreyim kaç litre yakıyor. 2012 1.4 tsi dsg jetta dikkatli kullanmama rağmen 9 - 10 litrenin altına inmiyordu bende.
Dizel c4 otomatik anca yakıyor o ortalama hızda 6.1 i. Sanmıyorum ki 1.2 tsi yaksın o kadar düşük.
c4 mcp (2007) cidden çok ekonomik bir araç 25000 km de ortalalam 5.6 LT idi karışıkta. Çok sıkışık trafik olan bir yerde yaşamıyorum ama genelde sabah iş akşam ev şekli.
Ağırlığına ve otomatik olmasına rağmen çok çok ekonomiktir. Aynı güzergahta 1.3 mj linea ile 7 lerin altına inemedim bir türlü.
BMW 5,20 D Km uçmuş ama kondisyon güzel :)
w212 e250cdi. Çok seviyorum bunları. :)
Mercedes - Benz E E 250 CDI Premium 2012 Model 159.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 358998938
tanıdık aracı kendi araçlarımızı paylaşmıyoruz bu konuda.
corsa c cdti
Benim için yazdınsa eğer, foto paylaşmışımdır muhakkak şimdi arayıp bulamam satalı 1seneden fazla olmuş aracın verilerini. Şu vakte kadar her haltını söyledim motor değiştirdim şanzuman değiştirdim, bunları söylerken aracı kullanıyodum. Sattım gittim ardından salladım değil yani. Evet ankarada süratli kullanımla, sabah trafiğe girerek 8.5 yakıyodum polo gti ile. Başkası ne yaktı ne etti bilemem, 3 tane twincharger tsi aracım oldu ve elde ettiğim sonuçlar bunlar benim. Bir başkası sabah kontak açar 2.5km yol gider tarfik içinde, ortalaması 13litredir. Bana göre reel bir veri olmaz. Ben genel kullanımı ile ankarada elde ettiğim ortalamayı söylüyorum.
Bana yazdın diye düşünerek yazdım, bana yazmadınsa da açıklama yapmış olayım okuyanlar demesin atıyo tutuyo bu herif diye. Zira son tsi ile ilgili mesaj benim mesaj senden önce.
Bu arada boş geçmiyim, sağdan direksiyon olmasalar çok eğlenceli olurdu bunlardan birini almak.Ama burada direksiyonu sola almak mümkün mü ve maliyeti ne olur bilmiyorum pek. Ama tam şaka yapmalık araçlar, aklımın bir köşesinde var yine de
280ps Legacy Wagon:
Subaru Legacy GT Spec-B Turbo, 5-Gang, Japan Import als Kombi in Giengen/Brenz
Evo 9 Wagon:
Mitsubishi Lancer Evolution 9 GTA Wagon fur 177,07€ p.M. als Kombi in Melle
Bitiyorum şu makinaya bide raptor olsa tadından yenmez :)
Renault RX4 1.9DCI
Renault RX4 2.0
jetta 1.2 tsi bluemotion var bende ortalama 7- 7.5 lt şehir içi
sabahları teme çıkamadığım için trafikten gazi mah. - alibeyköy cep otogarı - arıcılar -seyrantepe - 4. levent sanayi mah. güzergahını kullanıyorum
dip gaz kullanımda 8-9u zor görüyorum
örneğin bu sabah sultançiftliği - kıraç akabinde hemen
kıraç- 4. levent 150 - 180 bantlarına kadar hızlanarak gittim döndüm 8.1 ortalama
jetta için konuşuyorum 2016 1.2 bmt lerin yakıtları bir tık daha aşağıda selefine göre
Yakıt tüketimi konusu değil bu arkadaşlar konunun özüne dönmeniz tavsiye edilir...
insignia opc 2011 manuel
harika ötesi maşallah .
E39 528i
BMW M4 GTS
*US'ta 135k$ fakat türkiyede olmadığından 550k€ :)
Kesinlikle kupon bir araç türkiyede tek diyor kesinlikle adamı tanımasamda altına imza atarım o kasada dizeli yollamadılar tek tük 2-3 tane türkiyeye girdi bir tane fıstık yeşili gibi olanı vardı izmirde birde bu vardı dizel rx4 benim bildiğim yani dediği doğrudur araç tektir..
rx4 bence kaleos dan offroad yeteneği olarak daha iyi .. kaleos compact arazi aracı tarzı bir araç hepsi bildiğim kadarı ile 4 çekerde değil..
rx4 tam bir 4 çeker crossover araç.. rx4 ün yenisini yeni scenic kasasında conquest ismiyle ürettiler ama 2 çeker üretildi dışı sadece crossover gibiydi.
1987 MERCEDES 190 E 2.3
2012 Fiat Bravo 1.6 MJet Sport&Style
Fiyatına göre çok iyi donanımı var, bir de cam tavanı olsaymış, düşünmeden alırdım.
Aşağıda paylaştığım 0001 plakalı aracın marka model nedir acaba bilen birisi yardımcı olabilir mi ? Ben lincoln town car diye düşündüm ama tam benzerini bulamadım ?
http://i.hizliresim.com/LQB86J.jpg
Daewoo olması lazım.
bu olması lazım kore işi mafya:)