Buda 60.000 küsür ama döviz cinsinden.
500 SEL
Mercedes - Benz 500 500 SEL 1989 Model 65.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 204825915
Bugün Bayraktar Subarudaydık XV, Levorg ve Outback inceledim. XV tasarım olarak çok güzel fakat atmosferik motoru ve şanzımanı bir çuval inciri berbat ediyor. Performans değerleri çok zayıf. Outback keza aynı şekilde yalnız 2.0 dizel var onda. Muazzam yapmışlar aracı ama 2.0 olması sebebiyle fiyat 260.000 TL! Son hızı 192 km/s, 200ü geçmiyor katalog verisindeki değerler bunlar. Buda insanın içine sinmeyen bir durum oluyor. Levorgdaki 1.6 Turbo ise yakıtı haricinde güzel seri bir araç. Aracın tasarımı SWler içinde ayrı bir yere sahip jilet gibi bence ve çok güzel bir mavi renkle kombine edilmiş. Tek ve dolu bir donanım paketiyle geliyor Levorglar. 0-100 8.9 sn ve 210 bastığı yazıyor kataloğunda. Levorgun 2017 modeline 176.000 TL aynısının 2018 olanına 181.000 TL dip fiyat verdiler. İçindeki malzeme ve işçilik soracak olursanız Ahmet Çakar gibi konuşayım Honda ve Toyota yaklaşamaz. Yani klasik japon kalite standardının üzerinde olmuş. İç tasarımlarınıda beğeniyorum direksiyonlarını özellikle. Yeminle eğer motor ve şanzıman olarak iş yapacak bir kombinasyon yapsalar Subarudan başka araca binmezdim. Hangisi olursa olsun kontağını çevirip showroomdan gidesim geldi.
Levorg için pahalı diyenler olabilir ama liste çok uzun:
4X4 Çekiş
Geri + Ön görüş kamerası
Çarpışma önleyici frenleme ve gaz kontrolü
Adaptif Cruise Conrol
Diz havayastığı (Tüm Subarularda standartmış)
Şerit değiştirme uyarısı
Şerit takip
Uzun far asistanı
Geri manevra uyarı istemi
Anahtarsız giriş-çalıştırma
Spor koltuklar
8 yöne ayarlanabilen elektrikli sürücü koltuğu + Bel desteği
Fonksiyonel direksiyon + F1
Ön koltuk ısıtma
Sunroof
Adaptif LED farlar + Far yıkama + LED sis farları
Isıtmalı silecekler
Hakiki deri döşeme
6 hoparlör CD çalar (Ses kalitesi yüksek)
5 adet USB girişi
7.0 inç dokunmatik Starlink ekran
6.0 inç çok işlevli ekstra ekran
Karartılmış arka camlar
SI-Drive sürüş modları
Bluetooth + DAB + Pin kodlu giriş sistemi
Alüminyum pedal takımı
Aktif tork yönlendirme
LEVORG 1.6 GT-S CVT
Subaru Levorg 1.6 GT-S CVT 2015 Model 114.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 494824539
Birde Outback ile Levorg arasında iki donanım farkı var. Levorgta ön görüş kamerası var Outbackte yok. Outbackte ise 12 hoparlörlü Harman/Kardon sis sitemi var Levorgta 6 hoparlör normal ses sistemi. Bunlar haricinde herşey aynı. Aradaki 80.000 liralık fark devletimizin bize hediyesi.
Çok uzattım kusura bakmayın son birşey daha Levorgda siyahtan başka iç renk yok. Outbackde siyah ve bej. Foresterde ise siyah, bej ve kahve var.
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDi BlueMotion Highline 2008 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 525131160 60
Passat Variant 2.0 Tdi dsg
60 teklif edilse küfür yenirmi![]()
Ekspertizde ön üç değişik işaretlemiş farlarda bixenon highline’da sabıkası sağlamdır. Ben geçen sene 140 binde comfortline sattım iki parça boyalıydı tramersiz kroniktir bu 2.0 tdı’ların enjektör sorunu garantiden değişmişti ( eğer niyetin varsa bu paylaştığına servisten ilk ona bak enjektörler ciddi para çünkü ) neyse ona rağmen takasla 53’e vermiştim
Audi 80 Serisi 2.0 1989 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 517225109
Metin amca sahalara dönmüş
Değişik ama güzel birde dizel olsaymış Seat Alhambra :
Seat Alhambra 1.4 TSI Style 2012 Model 84.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 478890349
Samara 2109
Passat Variant
Şöyle de ilginç bi araç var
Km 77 ama koltuklar ağlıyor
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDi BlueMotion Highline 2006 Model 69.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 436576789
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)