2009 A3 1.4tfsi
Fotoğrafları ve videoyu drone ile çekmişler, kıyak olmuş.
Lakin sağ cenahtan belirgin açılı bir çekim yapılmamış. Sağ çamurluk ile kaput arasında bir husumet var gibi duruyor.
alman plaka w212 Estate. Sw çok sevmesemde harika duruyor. Özellikle bu ara 350 cdi a çok bindim etkisindeyim galiba
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
f30 40 th. yukarıdaki 328 le aynı renk. Fiyat düşük galiba hasar kaydı var. Ayrıca bu janta hastayım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
otomatik sumbulun 85 bin tl oldugu piyasaya inat bunu alir gezerim istanbul trafigine kismen olsa darbe vururum
Smart Fortwo
Yani bence beklentileri göz önünde bulundurmak lazım ve bütün arabaları sıradan denemek lazım. f30, e46, e92, e93, c204, a5, brz, mx5 gibi lakin alınacağı dönem neyin temizi denk geliyor ona bakmak lazım. Ayrıca allroad quattro serisi bana çok gereksiz geliyor, dodikleri olan bir arazi aracı ihtiyacı doğduysa arazi aracı alınır. Onun dışında makyajlı a4 sedan quattroları bende çok beğeniyorum. Son olarak hızlı sw arabaya 30-35 yaşında da binersin bence sırayı bozmamak lazım.
Superb
Doğuşu gezerken favorilerime ekledim. Fotoğraflarda pek belli etmiyor ama baya oturaklı ve geniş duruyor Superb Combi. Araç manyak geniş. Arka diz mesafesi Long olmayan S ve 7 serisi gibi. Bagaj Konya ovası. Kokpitteki torpido kapağının büyüklüğüne bakarmısınız içide aynı şekilde geniş. En dip fiyat olarak 191.500e bırakıyorlar. Hemen hemen aynı donanımlarla Passat Variant var, 212.000 lira dediler. Passatın bariz üstün olduğu tek fark bazı yerlerde plastik parçaları daha kaliteli. Superb kesinlikle çok daha mantıklı. Tam aile için binici aracı bence. Bana göre Skoda şu an piyasadaki en mantıklı araçları sunan marka. Aynı şekilde Octavia ve Kodiaq cidden geniş ve güzel araçlar. Tasarımlarının abartısız bir şıklık var çirkin denemez. Depo kapağı içinde buz kazıyıcı, kapı içlerinde şemsiyeler, bagajda çıkartılabilir el feneri gibi basit gibi görünen ama diğer markaların düşünmediği güzel detaylar sunuyor adamlar. Bu en dolularından. Navigasyon ve şerit değiştirme-takip yok göze batan.
SKODA SUPERB COMBI 1.6 TDI DSG Prestige
Sürücü tarafı hafızalı elektrikli ön koltuklar
Elektrikli bel desteği
Deri döşeme
Ön-Arka koltuk ısıtma
Panoramik sunroof
Anahtarsız giriş-çalıştırma
Fonksiyonel F1 kulakçıklı direksiyon
Diz ve arka koltuklarla birlikte 11 airbag
Arka kol dayama
Elektrikli, hafızalı, ısıtmalı, karartmalı, katlanabilr yan aynalar
Elektrikli bagaj kapağı
İç gözlem denetimli alarm
Adaptif Bi-Xenon farlar
Geri görüş kamerası
Hız sabitleme ve sınırlama
Köşe dönüş özellikli sis farları
Sürüş modu seçimi
Ambiyans aydınlatması
Sürücü yorgunluk tespit sistemi
Ön-Arka ayak aydınlatması
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)