Ya ne swarovskisi, bildiğin plastik onlar GMG'nin kaplaması gibi. 5tl lik iş. Galoşunu yesinler.
şu galoşlu foto ne ezik bir fotodur ya.
Mal'ın kendisine değil mal'a hizmet eden değişik bir zihniyet.
Ayrıca arkadaş arabayı satarsa paranın bir kısmı ile Türkçe ve yazım dersi almalı.
Outlander MT Turbo. Km iyi de, alttan krank değişecek kadar hasar alması düşündürücü.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Malının köpeği olmak bu olsa gerek yazık cidden yazık
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Aracı alacak kişiye şimdiden geçmiş olsun. Her akşam arar bu dayı napıyo diye sorar kesin.
Boş geçmesin: Disco 2.0 SD4 HSE
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Alfa Romeo 159
XF için söylüyorum keşke o kadar yazacağına arabanın içinden iki üç adam akıllı fotoğraf koysaydın. Şunlarıda açıklamalarından seçtim artık hangisine güler hangisine ağlarsanız.
4 yaşında 3 aylık.
Kendi aracım diye söylemiyorum içinde ve dışında korkunç bir enerji var.
Araçta flim olması ailemiz mutasıp bir aile olduğu için takılmıştı.
Toplamda 10 adet paspas mevcuttur. (airbaglerden bahsediyor zannettim burda)
Herşeyin hayırlısını diliyorum.
Maalesef hayırlı bir düşünce için satmak durumundayız ailece.
Sunruuf - Mukaise (kıyaslama) - Fevkulade - Fuul - Flim - Rakkam vs
@MK8800 kankime alıntı yapcaktım yanlış olmuş .d
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Sahibi galiba aramızda fiyat biraz fazla ama polo olmuş 100k
Kia Optima : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Samara 2109
Araç üzerindeki ekstralar ve ilan açıklamasına bakılırsa bilgili bir abimize benziyor , biraz yorgun duruyor ama yine de beğendim .
Bmw 335xi E91 ;
Buraya üyemi bilmiyorum ama passionda magicalp nicki üyenin aracı çok beğendim bende.
Romeo <3 Giulietta
audi a3 2.0 tdi
390k km'de bi araba içi kafa karıştırıcı temizlikte değilmi ?
médiocrité partout
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)