Ön koltuklarını yaptırmışlar arkalar eski kalmış.
Audi A3 A3 Hatchback 1.8 T 1998 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 508801032
Printable View
Ön koltuklarını yaptırmışlar arkalar eski kalmış.
Audi A3 A3 Hatchback 1.8 T 1998 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 508801032
Colt CZ3-38K km. (fiyat inse biraz daha evladiyelik olur)
Mitsubishi Colt 1.3 Invite CZ3 AMT 2007 Model 35.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 553451197
Tavsiye ederim 2 defa aldım bindim sattım.
40K km kadar cz3 amt kullandım, 50K km kadar da mcp (citroen c4) kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım,
sorunlu denilen şanzıman getrag üretimi bozmaya bozamazsın o derece. En bozulacak parçası aktüaör dür o da en az 100K km gider.
Ve hüncel fiyatı 1000-1500 TL arası. Kalanı klasik MT şanzıman. Baskı balata değiştir devam et.
Sadece kullanmayı bilmek biraz da ayağı alıştırmak lazım. Tek kötü tarafı geri kayıdrması. Çevrenizde özel bir sorun yaşayan mı oldu bu şanzıman ile ?
Baktığım dönemde dediğiniz gibi aktüatör ile alakalı ve bir arabada da başka bir elektronik arızadan dolayı yolda kalma durumu yaşanmıştı. 2. araç olarak bakıyordum o dönem vazgeçtim sonra piyasada fazla olmadığı için.
Arkadaşımda sıfır aldığımın 140K km de MCP dizel C4 var şu an serviste yatıyor şanzıman için 8000tl masraf çıkardılar MCP konusuna girmeyelim bence. :)
Ne biçim konuşuyon öyle atlama falan. Çocuk gibi eksi vermelere gerek yok. Ben çatal olmadığını belirtmek için öyle yazdım. Koskoca Bmw'nin çatal bilmem ne diye tanımlayacak hali yok ya. Sen binmemiş olabilirsin, bilmiyor da olabilirsin. Ama iyi kötü e46 sahibi olduk biz de.
Beğendiğin aracın şasi numarasını alırsın. İlgili sitede sorgulayıp öğrenirsin fabrikasyon olarak nasıl adlandırıldığını.
Link eklemedim ama 2jz'li otomatik lexus girdi ilanlara..
Fiyata yorumum yok ama araç tam istediğim format , güçlü , hızlı , lüks , otomatik , modifiyede önü sonsuz açık :):)
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam nissan ceo'su carlos ghosn mitsubishiyi de nissan reno grubuna dahil ettiklerini söylemişti
Dolayısı ile önümüzdeki dönemler mitsubishi atağa kalkabilir