Bunların otomotik vitesi nasıldır arkadaşlar? Bayan arkadaşa kullanım zorluğu çıkartır mı? 75bin e kadar opsiyonumuz var.
Alfa Giulietta; Loading site please wait...
Printable View
Bunların otomotik vitesi nasıldır arkadaşlar? Bayan arkadaşa kullanım zorluğu çıkartır mı? 75bin e kadar opsiyonumuz var.
Alfa Giulietta; Loading site please wait...
Nasıl bir ruh halidir çözemedim. Şu satıcıda 8 tane araç var. Plakaların geneli 06 FX 4444
Harfler DG falan da olsa son rakamlar hep 4444.
Üşenmeden nasıl aradınız buldunuz o plakaları ?
Ankara ZAFER GAZETESİ Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
Niye bulunmasın ki; bu galericilere ve al satçılara gökten zembille inmiyor ya aynı araçlar.
Evvela tek modele yoğunlaşmak gerek. Ardından bütçeyi ayıracaksın. Kredi vs değil, tıko para kenarda hazır olacak. Sonrası bekleme dönemi. İlla ki ilanlara düşüyor böyle araçlar alınabilir fiyatlara.
ülkemiz topraklarına düşen ilk "yeni" panamera tanesi sanırım
Loading site please wait...
c180 diamond edition: 106binden buralara kadar geldi: jantlari yüzünden özellikle diamond edition bakiyordum, jant önemli... :)
gordugum en temizi bu, 100binlere düşerse alınır, beklemedeyiz
f30 316i
4 ileri 5 ileri artık demode oldu.
Adamlar 8i 9u buldu :D
ben bunları 7 ileri biliyordum yav... makyajlı 5 ileri varmış...
adamda yazmış harbiden, diamond edition çıktı favorimden, uzun süredir ilanda durması bu yuzdenmiş demekki..
selectionlara baktım yeni kasa fiyati istiyorlar neredeyse, garip...
Ford focus st
Loading site please wait... verildi mi bilmiyorum ama abi çok iii yaa. ''lotus elise''
1994 model Audi 80 quattro competition
Kitapciklari filan duruyormus havadan 20-30 para gelse alir gomerim garaja
Audi 80 Serisi 2.0 Quattro 1994 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 315163006
vefasız zalım DEFENDER 90 kalp ben :)
golf 7 gtd
LAND ROVER DİSCOVERY
Kombinasyonuna aşık oldum resmen :love:
406 parasına 407 2.0 hdi
E39 528i
A6 2.7 T Allroad
İnşaatın önüne çekip mahalle halkına paralı imajı çizen Bayburt lu müteahhit edition
fx35;
Buna bir de 06RAC10 plaka koyup kendime deli imajı vermeyi düşünüyorum hayırlı geceler hamurun bayatı delikanlının aklını alıyor , W221 : Loading site please wait...
http://i63.tinypic.com/250uyx5.jpg
Chevrolet Cruze 2.0 hafif gıdıklamalık
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı kendi aracımız diye s350 de tek favorim :D
18 yaşına yeni girip babasının arabasını proje aracına çeviren(kendince) semt çocuğu ve baba arabası
bmw f10 530d Loading site please wait...
Jant stop spoiler derken finsh him difizörden geliyor.
Bu 2016 lotus elise'lerde 2zzge halen kullanılmaya devam ediyormu ? Biraz araştırdım ama net bilgi sahibi olamadım..
Volvo S80 T4
Bu s80 ler niye böyle bedava yahu. Bizim millet gerçekten arabadan anlamıyor arkadaş...
fiyat hariç mükemmel..
E36 3.28 COUPE
Tam konuya yazılmış mı diye baktım, aa yokmuş diyip linki kopyaladım bir geldim ki sürpriz :) Gerçekten dolu araç, özellikle arka perde ve elektrikli olmayan koltukta bel desteği gibi müthiş detaylara sahip. O fiyata o temizlikte e36 97-98 m3 satıldığından fiyatı biraz uçuk. Normal 3.28leri 25-30 bandında varsaysak bu araç 40bin eder bence. Diğerleri 35-40 ise de 60 bin eder, etmeli. Fakat 60k'ya çıkınca o fiyata kadar pek çok araç çıkabiliyor. İyi düşünmek lazım.
Rover 220t çok iyi geldi gözüme
bahsettiğin fiyatlar bir kaç yıl öncesine ait.. 25 - 30 bandında 328 kalmadı...olanlarında maliyeti yine o bantta kalmayacaktır malesef. 40 liraya 4 parça değişenli 28 coupe lar satılıyor. Ederi alıcı ve satıcıya bakar..ben o parayı vermem - verebilecek rahatlıkta değilim orası ayrı :) İhtiyaçtan çok hastalığa geçtikçe bu araçların piyasası hep yükselecek.. motoru bagajda kazalı e30 m3 cabrionun 170e satıldığını hatırlatırım :)
Blek edişin gadam 300 e aldık
rr 4.4 hse;
96 e36 m3 fiyatı dışında güzel
galeri sahibi galiba forumdan boş geçmeyelim
Ford Taunus 17M Loading site please wait...
Aston Martin Cygnet
Aslında arabadan çok bu arabaya para veren insan benim favorim. Bir özelliği olsa neyse de, sırf Aston Martin emisyon oranlarını dengeleyecek bir araç yapamıyor diye Toyota'ya Aston logosu çakılan araca bu para...