6 milyon çıkarsa zaten M3 e binmem ben :hehe: M3 neymiş amk :D
maçları bekliyoruz elimizde iddaa kuponu :D
Printable View
Punto daha dolusu görmedim ben ...
Fiat Punto EVO 1.4 Dynamic 2011 Model 45.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 323902192
630 CABRİO
Cookies and JavaScript support required
fiyatı uygun değil ama, ilk sahibinden yetkili servis bakımlı, sandık motorlu, düşük km'li ve kozmetiği düzgün.
Ne Konuydu ama :)
hahahhahaha :D :D
Engellendıkten sonra gundelık hayatımda eksıklık oluşmuştu :)
Yolda Oldukça Dikkat çeken bi bakanın bi daha baktıgı bi arac olmustur. Bu Yüzden Oldukca nazara gelmeye Müsaittir. Dedigim gibi Kıskanc bi kız arkadası, Eşi Olan arkadaslara aracı tavsiye etmiyorum gercekten aranızı bozar.
Araca Ciddi Para harcanmış ve Oldukça Dikkat çeken Bi Bakanın bi daha baktığı muhteşem bir araba kıvamına gelmiştir
Neyse beyler sözümüzü dinleyip enazından orasını burasını hunharca siyaha(depo ve logolar hariç) boyatmamış :D
1400 taksitle beraber benzin almak bütçeyi fazlaca yorar yahu :)
1990 Model 300E Mercedes
Sahibinden Mercedes 300E 1990 Model Mavi (metalik) Renk Ankara | Arabam.com
e34 touring 5.20
cl 55 amg
clk 500
cl 500
07 spider
1290 super duke
Mercedes - Benz W115
600ps 2004 S55 AMG Kompressor
Mercedes - Benz S S 55 AMG 2004 Model 229.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 300189893
yaa o fifteen 52 replikası jantlar nedir s55 de ya ?
BMW / 3 Serisi / 320Ci / MTECNIC 320CI gecekten acil fiyat sahibinden.comda - 318793253
Arkadaşlar Araçla İlgili Görüşlerinizi Alabilirmiyim.
Komple Boyalı Boyanırken Resimler Mevcut.
HATASIZ 8 AYLIK GOLF 1,4 TSI COMFORTLINE IŞIK PAKET
BMW 420d Luxury Line
Sizede Hayırlı olsun. Bu zamanda kım kıme 36 ay 70 bın tl sıfır faız ıle verır..
Benımde aracımı degıstırme nıyetım olmamasına ragmen, joy paket sunroof,led,sos, gerı gorus,bluetooth vs 104.750 tl aldım. Koltuk koruma lumar cam fılmı ve kıslık paspas ıcınde. 34750 tl nakıt 70 bın 36 ay.
112 ye alan ne aldı 104 e alan ne aldı şimdi orası bana çok karışık geldi
104 olanda katlanır ve ışıga duyarlı ayna yok,Deri döşeme yok,karartılmış camlar yok,16 inç jant çıkıyor ve opak boya 112 200 olanda bu saydıklarım mevcut
Konuyu dağıtmış gibi olmayayım ama 1 serisi SEDAN'dan haber var mı??
http://i.hizliresim.com/R37PYZ.png
+ Boya ve koltuk koruma + lumar fılm + kaucuk paspas 104.750
Sıfır faiz güzel tabi ama nakit fiyatı ne sıfır faizle 112 olan arabayı nakit 105 e alabiliyor muyuz ?
Bugün 1.18i estoril m paket Sanroof dahil 116 fiyat aldım. Yarın gidip bakacağım araca
Geçen sene M teknikler hep otomatik geliyordu. Manuel sipariş bile edemiyordunuz. Bu sene durum nasıl acaba? 116d için konuşuyorum. Zaten BMW'de manuel seçeneği sadece 116d ' de var.
Yav arkadaş bu ne kadar sacma is otomatik sevmiyim, manüel alamayacak miyim ? Ki kusursuz otamatik bile yok
Satılık yol canavarları;
Golf Mk V 1.9 Tdi Midline 512.000km
Jetta Mk V 1.6 Fsi 735.000km
Golf daha evvel de denk gelmişti. Bayılıyorum böyle km yapıp diri kalan araçlara. Yakında olsa gidip bakardım bile.