Her zaman demişimdir , bravo bilindiğinden daha sağlam , kaya gibi arabadır diye.
400 bin km'ye göre çok iyi kondisyonda.
Loading site please wait...
Printable View
Her zaman demişimdir , bravo bilindiğinden daha sağlam , kaya gibi arabadır diye.
400 bin km'ye göre çok iyi kondisyonda.
Abi biz Samsun kosiflerden ötv zammından önce arkadaşımın babası için boş paket üstüne sunroof+vakumlu kapı+hayalet+ içi turuncu deri(bi özelliği varmıydı hatırlamıyorum) dışı da lacivert 5.20i için etiket 200civarı idi daha pazarlık yapmadan 178 lira fiyat teklifi almıştık. Kapıdan girene iskonto düşerek başlıyorlardı donanım önemli değilse en boşu şuan listede 211 lira iskonto vs ile 180 bandına iner gibi istersen ara fiyat al tüm bayilerden şuan ötv kampanyaları vs.de var ikinci el için 150 falan düşünüyosun iki konudan anladığım kadarıyla kredi desteğide veriyolar 20-30 lira farkla hem sıfır alırsın, hemde matrahtan falanda düşebilirsin. Tabi eğer hala direk iskonto düşerek başlıyolarsa.
Sen bu arabaya '' lan ne güzel araba 400 binde olmasına rağmen hala taş gibi '' derken diğer adam buna '' lan tam 27 ye kapatıp 140 bine çekip 38-40 tan çakmalık araba '' diyor. Zihniyetini obi wan kenobilediklerim yüzünden kilometre ve arabanın canını alan insan sayısı artmaktayken ilginç bir şekilde piyasa hergeçen gün yükseliyor.. Şoka giriyorum a*ına koyım
İşin başına yeni geçmiş 26-31 yaşları arasında nişanlı olan. Hatundan habersiz mekan mekan karıyla kızla gezip de yakalanınca o hafta hatuna çanta , ayakkabı , yüzük alıp kendini affettiren ve akıllanmayı düşünmeyen kombini.
Panerama
Dayılarım mafya bende Galericilik koşturuyorum araç + tercih edilen kombinasyon - Escalade : Loading site please wait...
eğer düşünürsen kendi aracm var abi
Babam müteahhit , özel üniversite de okuyorum , hafta sonu Melisler ile Uludağ'a gidiyoruz kanka ya da Sess de loca oluruz kanka kombini.
Bmw 3.20d Coupe
Liseyi bitirdikten sonra direk askere gidip, dondukten sonra pederin dukkanin basina gectim edition:
Gümüşhaneliyim emlakçılıktan sonra ufak bi inşaat yaptım edition Q7
C63 Coupe,
Hatları duruşu çok diri ve düzgün çok beğendim..
MB C180 - Jantları çok hoşuma gitti.
nasıl güldün o akşam bana:sorybom:
W205 cabrio
Şu temsili muhabbetini mikaile bırakın da gülelim. Soğutuyorsunuz mevzudan.
bencede kabak tadı verdi espiriyi uzatmamak gerek
Bence 50 binde, bir sıfır fazla basılmış :)
bundan sonrası genel yorumum;
şu bilmem neyin bebesinin arabası falan gibi laflar, en başından beri tatsızdı bence,
konu amacından sapalı çok olmuştu, 10 ilandan 1-2 tanesi amaca uygun olarak paylaşılıyor,
farklı bir konu açmak gerekli diye düşünüyorum
E90 335i
LANDCRUİSER HJ-75 Doçka Ediyşın
Bmw e91 335 Xi
Her ilanda yazarım ben bunu;
"Stickerını ben yaptım" :)
https://c5.staticflickr.com/1/192/30...36b67b4d_c.jpg
1992 Volvo 240GL
1995 Volvo 940TurboDiesel
"Kul Ahmet" in galerisi herhalde.
http://i.hizliresim.com/kGWEPJ.png
Bu kasaya binmeyi çok istiyorum, sırf bu yüzden alıp biraz binsem mi diye düşünüyorum. Özellikle v8 dizel keyifli olabilir.
w212 kasa e280cdi T
Mercedes-Benz E 280 T CDI Avantgarde als Kombi in Neuss-Norf
w212 e420cdi
Mercedes-Benz E 420 CDI 7G-TRONIC als Limousine in norderstedt
e90 m3, türkler ve bmw 3 serisi ilişkisi aramızdaki tek engel..
BMW M3 DKG Drivelogic LCI EDC SH Spiegel-&Lichtpaket als Limousine in Blieskastel
bence konu ismi favorilerini paylas yerine fantazilerini paylas olsun.
bos gecmeyelim
plakali ruhsatli denmis fiyatta biraz pazarlik edilse miss gibi toplanip binilecek gibi duruyor
2001 BMW 318 Ci
Megane 3 Coupe