Ben günlük mecburi 110 km den aşağı yapamıyorum. Haftanın 6 günü. o Sebeple ya çok az yakan ama giden benzinli olacak, yada en iyisi dizel. Tabi benzin dizl arası aynı pakette çok fiyat farkı varsa yine benzin. Çünkü 1-1.5 yıl maksimum kullanırım
Ben günlük mecburi 110 km den aşağı yapamıyorum. Haftanın 6 günü. o Sebeple ya çok az yakan ama giden benzinli olacak, yada en iyisi dizel. Tabi benzin dizl arası aynı pakette çok fiyat farkı varsa yine benzin. Çünkü 1-1.5 yıl maksimum kullanırım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilan hakkım kalmadığı için arkadaşımdan verdim ilanı..
c180k araç benim, burda yasak paylaşmak ama istek üzerine
Mercedes - Benz C C 180 Komp. Avantgarde 2008 Model 75.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 318419266
Pert sevenlere kırmızı alfa gt q2
Cookies and JavaScript support required
Aynen. Afyon sucuğu gibi değildi o zamanlardaki direksiyon. Km'si de 2014 aralıkta iken yanlış hatırlamıyorsam 80 küsür bin civarlarında idi, biraz uzak bir km ama yapmak imkansız değil. ***** bu renk ve durumda çok fazla gt yoktur. Aracın şu anki halini göz önüne getirince biri alıp içine etmiş ve kaza yapıp bırakmış olabilir demekten kendimi alamıyorum.
Bu kırmızılardan biri adana'da bildiğim bir abide ve çok düşük km'de idi. İstanbul'da da 2 adet farklı zamanda satılan kırmızı q2'ye denk geldim. Hatta o zamanki satıcının ismi dahi aklımda, Bir ara da alfa modena veya bayrak'ta stok 170 hp'lik bir kırmızı gt q2 girdi ilanlara o başka tabi.
147'deki halini gördükten sonra tamamen spor ve az yakan bir araç görüntüsü imajını veren şu paralara daha iyi bir araç yok benim gözümde.
Açıkçası sormak lazım kazası vs nedir nasıl olmuş.
Ben üzerindeki motor ve kilidin aşığıyım Siyah 147 q2 Jtd için takasta anlaşamadık 198.000'de olan ertesi gün satıldı 30 liraya. Bir hafta geçmeden alan 38'den ilan çıktı![]()
Bu gt'yi gözü karartıp evlat olacağını kabullenip 30'lara alıp 3-4 harcayıp binilebilir aslında
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Eğer hasar tolere edilebilecek düzeyde ise yola getirmek çok da imkansız olmayacaktır. Genel olarak yürütme maliyetleri bir 159'a göre çok çok daha ucuz 147 ve gt'de. Üzerine çok gidilmediği sürece dayanıklı makineler. Sadece bazı aksamlar hem yaştan hem de mevcut torka dayanmayacak ölçüde üretildiğinden (maliyet hesapları açısından) ömürleri benzinli atmosferik versiyonlara göre daha az.
Örneğin ünlü ön takım kroniği bunlarda daha çabuk koyuveriyor çünkü minik bir yazılımla 370 nm seviyesine çıkıyor. Haliyle akstan tutun, salıncaklara, şanzumana kadar her şey etkileniyor. 450 NM'ye kadar c630 şanzuman yanlış bilmiyorsam kaldırıyor ama yine de düşük viteste dikkatli kullanmak gerek.
Kilit içinse diyecek söz yok. Ne zaman bir viraja haddinden hızlı girsem küfür eder gibi çıkıyorum ondan. Daha bu sabah yol vermeyen bir duster'ı geçmek için hızı fazla yükseltip viraja girdim frenleme yetersiz kaldı herhalde dağıldık derken vdc devreye bile girmeden aynı şekilde çıktım. Baktım duster selektör yapıyor, durdum nasıl çıktın diyordu o virajdan![]()
Peugeot 307'ler 1.4 HDi
Peugeot 307 1.4 HDi XR 2004 Model 21.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 324150017
Peugeot 307 1.4 HDi XR 2004 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 323862628
Peugeot 307 1.4 HDi XR 2004 Model 23.900 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 315844399
Tavsiye ye yeni konu açmayayım dedim.
Hiç beklemediğim anda takas teklifi geldi. Benim araç 228K da Otomatik C4 Hdi. Arabanın donanımı güzel yarın bakacağım.
Çılgınlık mı olur ? Alırsam kullanırım bir 5 sene falan.
Opel Signum 2.0 Turbo - Manuel
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
bi 406 değilaynı paraya aynı model benim arabadan alurum ve tavsiye ederim
şaka bi yana 1.4ünü bunun ne kullanırım ne alırım, 1.6 hdi candır her koşulda
instagramdanda cevap vermedim sana benim kankslarda bas artık spor gazetesi amk arabasını diyor onlarda görüp yüklenmesinler diye iplemedim seni haberin olsn kenks![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Peugeot 407 1,6 Hdı , Taxi 4 filminde hasta olduğum bir araç , aslında 508 parası istenmemiş olsa daha iyi olur
PSA Brother's
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)