poloda sunroof var hep perdesi kapalıve arabanın içi yanıyor , i30 da cam tavan vs yok valla inanılmaz serin ve rahat oluyor içi ciddi fark var ikisinede bindiğimden artık banada çok çok onemli gelmiyor zaten kullanmıyorum
![]()
poloda sunroof var hep perdesi kapalıve arabanın içi yanıyor , i30 da cam tavan vs yok valla inanılmaz serin ve rahat oluyor içi ciddi fark var ikisinede bindiğimden artık banada çok çok onemli gelmiyor zaten kullanmıyorum
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Passat Variant
Loading site please wait...
Renault Sport
sunroof candır akşam açıcaksın serin serin püfür püfür mis gibi .. gündüz sıcakda pişersin zaten açamassın ben sunroof perdesini bile kapatıyorum.. kapalı havada yada akşamları çok keyifli.. oda alışmaya bağlı alışmamış insan sunrooflu araç alsada açmıyor alışmış insan da sunroofsuz araç hayatta almaz benim gibi her aracında illa sunroof olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
özellikle yeni nesil bu sw ların sunroofları sunroof değil mübarek moon roof gibi çok büyük ve geniş.. o tip araçlarda çok daha keyifli..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
klimada çok fazla açmak sağlıklı değil fazla açma soluma neticede gaz soluyorsun.sunroof için demiyorum ara sıra camı falan aç ..
![]()
Yılaaaaan , E180 : Loading site please wait...
2014 2015 Touch Plus Fluence EDC arıyorum, favorisinde olan eşinde dostunda olan olursa paylaşırmısınız
Misal Loading site please wait...
#eksikpazar
E34 520i
Düzgün gibi duruyor
...
Böyle çekici görünmesinin sebebi photoshopmudur nedir bilmem. Özellikle öndenFakat 1.6 120hp o cüsseyi hakettiğince yürütemiyor. Ayrıca koltuk rengi beyaz ve fümenin içine en yakışan renk bence. Passat 2016
ne dersiniz gençler?
e36 328 turbo
NANMOTORS 'dan E36 Turbo ...
baz model superb,
aracı örnek olarak koydum, hakikaten super b tadı alınırmı bunda yoksa piyasaya tutunmak için boşunboşumu bunlar?
şu aracın dolusu ne kadar prestijli havalı duruyorsa boşuda bir o kadar ucuz taksi işi duruyor..
Fiyatı 100 civarı olsaymış iyiymiş, çok beğendim // 2012 Audi A4 2.0 TDI
Kia Cerato 1.6 Crdi Advanced
Sunrooflu dizel ilk defa görüyorum. Araba almamış olsak kaçırmazdım![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
BMW E39 530d Station Wagon
E39 dan anlayan abiler, bunun çizgisi vs. nasıl duruyor ? Yazın başından beri temiz, benzinli, sanruflu E39 arıyorum . İstanbuldan antepe gitmeye değer mi ?
...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)