Loading site please wait...
4kapı cabrio
bmw bavaria 3.0
4kapı cabrio
bmw bavaria 3.0
1986 skoda 120 l
hey gidi hey üniversite öğrencilik yıllarımın arabası aynısının turuncusu vardı bende 2006 yılında 900 liraya almıştım 4ay sonra üst kapak çatladı 500 liraya hurdacıya satmıştımilandaki çok temizmiş parça sıkıntısı olmasa şehir içi için şahane araba motoru vosvos gibi ses çıkarırdı yakıt yok gibi bişeydi ama 10 sen önce bile parçası yoktu
yeni favorilerim bu arasuzuki vitara 1.6 jlx
kısmetse ankaradaki için pazarlık yapıcam
no car no fakin fuel
Çok iyiymiş be
@XoR
1881 - 193∞
ne kadar da ELİTE bir E180![]()
RR Sport 2016 Beyaz
Bu kasa sport'u bi sevemedim vogue çok daha seksi bence, bir de egzoz uçları s.. kafası gibi kalmış
Bunlar yüklenebiliyormu _?
chip turbo cooler egsoz vs vs şaka yapma amaçlı
bu ilanı örnek veriyorum ama çok daha ucuza bulunabiliyor
Skoda Fabia 1.9 TDI Elegance 2006 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 332650326
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Favorilerinde megane 3 dizel olan varmı arkadaşlar? Nasıl bir araçtır ve hangi donanım paketine bakmalıyım?
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
$200 teklif edilebilir
1995 BMW 525i Touring
E39 520i
...
Arkası benimde pek hoşuma gitmiyor ama renk kombinasyonu güzel olmuş RR de favori kasam bu
Bugün serviste yaşadığım tatsızlık sonrası CLA'yı satmaya karar verdim. 130.000 TL'ye kadar araç bakıyorum, önerileriniz ne olurdu ? Passat düşünmüyorum, yerine SuperB tercih ederim açıkçası. 3 serileri aklımı çeliyor onlar da çok yakar diye tereddütte kaldım.
En son şu ayarda A3lere bakarken buldum kendimi. Ne yapacağıma karar veremedim açıkçası.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)