yanlışlık olmuşkonfor için bu ilan
Loading site please wait...
Şu heybete bak arkadaş. Uzun yol yapası geliyor insanın![]()
AUDI A8 (2004)
320SI diğer 320I'lere göre farklı özel donanım ve esktra güçle geliyor diye hep hoşuma giderdi.İlerde temiz kalan olursa ikinci el alırız diyordum'da hayal olarak kalıcak sanırım.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
hoş ve mantıklı duruyor
'05 e90 320i
Araç olarak favorim sayılmaz ama ilan kıyak olmuş.
30 adet aynı renk aynı kasa Symbol
Kimse supra ile ilgili birşey yazmadığına göre kesin sat ve sas komandolarımız şu sıralar sualtından ilerliyor![]()
Tesla Model Y Sr
Araç yan sanayi farlar harici hoş duruyor.M jantlar ve 2001 makyajlı oluşu büyük artı.
Km olayını nasıl anladın abi?Kendi söylediyse ilana niye 150 yazmış.Test sürüşü yaptığında araba sıcakmıydı?
Motor ve şanzımandaki ilerlememiş sıkıntılar sıvılar ısınınca ortadan kalkıyor..
takometrede 233. ılana oylesıne yazdım dedı ???
yok bılerek ısıtmadım sen kendın gör dedi2 3 turladım. allah ıcın cok hosuma gıttı. kasıs vs de trım sesı gelmedı. sanzuman gecıslerı sıkıntısız. kalkıslarda da sorun gormedım cıdden ılk 3 vıtes yettı bana. lakın saydıgım eksıkler orada karsılastıgım ıcın ıcıme sınmedı 45ten de ınmedıgı ıcın ıptal oldu.
farları xenon vs ozel yaptırmıs. muayene ıcın sokmus.
tente cıdden felakettı ama. adam bır de keyfe keder onlar dıyınce bozuldum bıraz. cızık degıl yahu bıldıgın 2 delık vardı. e alacagım desem eve gelemem 1 hafta![]()
Normalde SW hiç sevmem ama bu kombinasyonuyla falan efsane olmuş C200d Estate : Loading site please wait...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)