Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
fiyata yorum yapmam , o parayı leon'a vereceğime buna veririm ayrı... ha bir de pazarlık konusu var tabii , satan galeri ankara'nın bağcılar oto center'ı olan Otonomi'de...
vergisini de dert etmem , dert edeceksem passat alırım , fluence alırım , octavia alırım ki dedim ya vergiyi dert etmem yakıtı da.. boru değil v6 biturbo makine..
ama peak garage serdar usta'da motor yapmış diyor açıklamada..
sebep ne acaba?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
16 Ekim'de İstanbul'a taşındım ve acelem var diye arabamı değiştiremedim. O tarihten beri sevgili Mercedes CLA, AMG paket aracıma her gün sövüyorum. Forumdaki aracını basan, ince yanak lastik takan herkese de sonsuz saygı duyuyorum. Bu yollarda nasıl kullanıyorsunuz o araçları ?
Ben CLA ile bile kafayı yiyorum. Hele ki kar - tuz olayından sonra iyice işkence oldu.
Şu saatten sonra tek favori aracım bu ;
Dacia Duster
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
CLA satıldığı an gidip bir tane alacağım.
@Silence45
Duster otomobil geçiyor. Motor hacmine göre vergi ödeniyor, muayene de 2 yılda bir. Hız limitinde de farklılık yok. Kamyonet değil yav![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)