bence 300 500 binlik araçlar yerine alınabilecek araçlar veya fiyat fayda oranı yüksek araçlar daha ilgi çekiyor konuda. Şahsen benim favorilerimde en pahalı araba 60 70 bin![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
subaru ve beyaz denilince akla @XoR 'un inci beyazı gelir![]()
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
colt otomatik
beyler bunların otomatikleri nasıl. sorun çıkarır mı 35e kadar en az 5 yaşında eli yüzü düzgün bir araba lazım var mı favorisinde olan
Arkadaşlar makyajlı kasa E serisi Mercedes 180 favorilerinizi bekliyorum. Yönümü F30 dan bu kasaya çevirdim. Hem daha dolu hem kazasız oluyorlar. Mümkünse AMG paket değilse premium olabilir. Teşekkürler
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende var
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
neden guncel kasa c degil de bir onceki kasa e? bende aynı ikilemdeyim ondan soruyorum...
C serisi daha 30 yaşlarının aracı. Biz merdiveni 40 a dayadık. Dışardan bakıldığındaki algı bizim için önemli. İş yaptığımız kişiler vs.
C serisi bana malesef mercedes gibi gelmiyor. Böyle içi oyuncak gibi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
f30 40.yılmı, yeni kasa c180 coupe mi ?
f30 istediğim aracı 165 bine buldum 15bin kmde
bi arkadaşta c180 coupe al fazla ortalıkta yok dedi oda aklıma yattı güzel duruyor
bitane buldum mavi renk 2.500 km de 190bin cıvarı alabiliyorum
sizce 25k fazla vermeye değermi siz olsanız hangisini alırdınız ?
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
bunu al sınıf atla.
bmw'nin o kasası vtec2 gibi her köşe başında görünür oldu.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)