User Tag List

Sayfa 345/998 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
18958 sonuçtan 6.537 ile 6.555 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @rain man hayırdır size batan çıkan nedir benim bmw 200 mılyar para istemem size mi battı? istersem 200 isterim istersem 400 isterim parası olan gelir alır almayan boş boş konuşur ben kimseye saygı duymak sevgi göstermek zorunda değilim herkes bana saygı duymakda zorunda değil laf kalabalığı yapmayın araç benim istediğim rakama satar istediğim rakama koyarım bu kimseyi gram ilgilendirmez sabaha kadar eksile forum burası bu kadar dert etmeyın kendinize müteahhit specde olsak senı gram ilgilendirmez herkes bindiği arabayla yetinsin

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Seyfettin777 toyota ile bmw arasında über bi fark yok bencede hahahaha- ha bu arada ehliyetini aldın mı kardeş sen?
    Örümcek bunlar uğraşma boşver sen bıdır bıdır şimdi her taşın altından çıkarlar, millet prim yapmak için piyasasını senden benden daha iyi bildiği arabaları kötülemeyi seviyor burda, aslında kendinde olsa altın gibi kıymete bindirip, yalayıp yutarak burda övmeyi tercih ederler. Laf olsun torba dolsun. 2012 3.20d şuan 80-130.000tl. arası arabasına göre fiyatının oynadığını bu başlık altındaki herkes iyi bilir. Torbayı fazla doldurmaya çalışmayın, herkesin altındaki araba kendine değerli, sen gidersin Polo alırsın 70.000tl verirsin, biz zevk almadığımız için gideriz Bebek gibi E36 Alırız 70.000TL. veririz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 model 46m3'e 175bintl verdim 13 yaşında ikinci aracım 2012 model e90'a 125bintl istiyorum model yılı birisi 2004 birisi 2012 sene 2017

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saygı duymak zorundasınız. Herkes de sen saygılı olduğun sürece sana saygılı olmak zorunda. Batan bir şey yok, kimseyi tanımadan etmeden de sahip olduğu otomobil markasına göre zengin fakir ayrımı yapmaya hiç gerek yok. Size de tavsiye etmem. Konunun akıbeti açısından daha cevap vermeyeceğim ne kadar burnunuzdan kıl aldırmıyor olsanız da 500 bin tl'lik arabaya binseniz de insan olmayı bildiğiniz müddetçe insan gibi tepki görürsünüz. Siz ve sizin gibi düşünen herkes dahil buna Hor gördüğünüz insanların durumuna düşmeyeceğinizin garantisi yok, neyse uzatmıcam.

zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninle sidik yarıştırabilmem için benimde senın o bindiğin arabaya binmem lazımki aynı kafayı konuşabilelim dimi? ilk önce 2012-2017 (5 senelik araba) 65binkm de burada bi anlaşalım sahibindede girip bak bakalım 100binde 150binde arabalara ne kadar istiyolar ondan sonra burada bana gelip o ekran başında bunları yazabilecek cürme sahip ol ha sen hayatında bmw koltuğuna oturdun mu orasını bılemıyorum çıkarım senle her yola toooyoootooyooota
    Ne arabalara bindim çok şükür halada en iyisine biniyorum ama asla kimseye bu şekil tepeden bakmadım bakamamda haddime değil,
    Rabbim kimseyi böyle sonradan görme yapmasın,karakter adamın klıfıdır öyle parayla pulla bmw ile dolmaz aracını satmayı düşünmekle en iyisini yapıyorsun,olurda alan çıkarsa üstüne biraz daha para ekleyip kendine karakter alabilirsin
    Kawasaki zx6r
    Nissan 350Z
    The Beetle

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Kutluhan
    Hayırdır abi örümcek falan?
    Kendime e90 alacak olsam burda piyasayı düşürmeye mi çalışırım?

Hangi bindiğim arabanın konusunu açmışım şu forumda? Neyi kıymete bindirmişim?
    Ortada bir gerçek var söyledim boş lafla torba doldurmuyorum yaz internete e90 rüzgar sesi diye madem inanmıyorsun kendin bak.Konuyu da daha fazla çöp etmeye gerek yok konuşmak istiyorsanız zaten bir mesaj uzağınızdayım.Kimseyle gelip de burda bindiği arabayla, cebindeki parayla sen ne anlarsın sen kimsin diye konuşamazsınız.Dingonun ahırı mı burası?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @rain man hayırdır size batan çıkan nedir benim bmw 200 mılyar para istemem size mi battı? istersem 200 isterim istersem 400 isterim parası olan gelir alır almayan boş boş konuşur ben kimseye saygı duymak sevgi göstermek zorunda değilim herkes bana saygı duymakda zorunda değil laf kalabalığı yapmayın araç benim istediğim rakama satar istediğim rakama koyarım bu kimseyi gram ilgilendirmez sabaha kadar eksile forum burası bu kadar dert etmeyın kendinize müteahhit specde olsak senı gram ilgilendirmez herkes bindiği arabayla yetinsin
    Madem öyle golfün kaç paraya satıldığı seni neden rahatsız etti ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 model 46m3'e 175bintl verdim 13 yaşında ikinci aracım 2012 model e90'a 125bintl istiyorum model yılı birisi 2004 birisi 2012 sene 2017
    350z 160.000TL. yalvar yakar yine satmıyor Trabzonlu abimiz 2004 model 13 yaş, Emre s2000'e 170-180.000tl istiyor yanlışlıkla şuraya yazsa bebeyi kurşuna tutarlar e36 m3 mng kargo genel merkezdeki 150.000tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350z 160.000TL. yalvar yakar yine satmıyor Trabzonlu abimiz 2004 model 13 yaş, Emre s2000'e 170-180.000tl istiyor yanlışlıkla şuraya yazsa bebeyi kurşuna tutarlar e36 m3 mng kargo genel merkezdeki 150.000tl
    Ne özelliği var o E36 M3'ün merak ettim valla. 150bin istenecek kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @hddsheriff ben golfun sıfır parasına isyan ettim orada? 140bintl olduğu için ben kimsenin aracıyla ilgili bişi yazmadım beni ilgilendirmez golf molf

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi arkadaşlar burası favorimizi paylaşalım konusu. Eğer 130bine satılan golf favorinizse bizler bu fiyatları hak ediyoruzdur. He donanım vs beğenilmiştir ondan koyulmuştur ona birşey demeyiz. Konunun uzaması gereksiz. Bana göre 130bin golfe fazladır size göre değildir. Konu amacından çok sapıyor kimi zaman. Gerek yok isteyen 200 yazsın isteyen 2016 en dolu golfe 90 yazsın.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne özelliği var o E36 M3'ün merak ettim valla. 150bin istenecek kadar
    Yerini, konumunu ve telefonunu paylaşırım özelden gider sahibinden öğrenirsin abicim milletin malı kendine göre özel. 125.000€ E46 M3 var ha bunları tek tek dökmek lazım aslında millet modeline göre aaaaaaa çok para yorumlarından sırf vazgeçsin diye. Bu devirde 120.000TL. Megane da binersin burda yazsak aaa uu vuu megane la o diye yorumlar gelecektir, bence fazla paraya takılmasın kimse. 70-80.000TL de b8 passat var 280.000TL de.. uzar gider nese.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozelden yazisin konunun icine etmeyin.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bu hayatta kendini sahip olduklarınla tanımlıyorsan, demek ki onlar olmadan bir hiçsin.

Millete bindiğin arabayla ustunluk taslıyorsan, yarın bir gün onun eskiyeceğini, değerinin kaybolacağını bil.

O yüzden sen sıkı sıkı sarıl kardeş bmw'ne. Bell ki sen malına değil, malın sana sahip olmuş.

cCc Üstünlük ancak sadece takvadadır CcC
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı geceler yine herkes masaya koymuş

Kralı da gelse yarın 120 liraya golf alıp da kahvedeki gundilerin diline düşeceğime , tabikide m paket ekranlı e90 alır bebek'te hatunların snaplerine düşerim cümleten SA AS .

Şakası bir yana da burada 7 yaşında Bmw ya da Mercedes'e zenginlik simgesi değil de araçtan beklentilerle alakalı bakılmalı diye düşünüyorum . 2.0 dizel 184 hplik arkadan itiş bir araç zannediyorum ki aradaki model yılı farkını sürüş zevki ile hayli hayli kapatacaktır . Golf alana da saygım var tabi kesinikle başarılı bir araç ama ederi 130 değil dengi de bmw'nin 3 serisi hiç değil diye düşünüyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yerini, konumunu ve telefonunu paylaşırım özelden gider sahibinden öğrenirsin abicim milletin malı kendine göre özel. 125.000€ E46 M3 var ha bunları tek tek dökmek lazım aslında millet modeline göre aaaaaaa çok para yorumlarından sırf vazgeçsin diye. Bu devirde 120.000TL. Megane da binersin burda yazsak aaa uu vuu megane la o diye yorumlar gelecektir, bence fazla paraya takılmasın kimse. 70-80.000TL de b8 passat var 280.000TL de.. uzar gider nese.
    Yahu bişey demedik. Dalga da geçmedik. Bişeyin pahalı olması için bi farklılık arz etmesi lazım. Onu sordum. Bilmediğim bişeyi sordum yani. Daha başka izah edeyim mi?
    Haa 150bin pahalı gelmiyorsa kusura bakma; biz fakiriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir umuttur yaşamak ccc beraber uyuyoruz şuanda ccc @MBuğra

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akıl s.k değil ki, karşındakine sokasın işte.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @MK8800 bayadır yoktun nerelerdesin kısa bi süreliğine çizik atmışlardı sana sıra bende hahahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)