User Tag List

Sayfa 346/998 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
18958 sonuçtan 6.556 ile 6.574 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakir aklına döndü iş Bende bu var bak, Sen de ne var!

Adamın corolla'sı diye aşağılamaya çalışıyorsunuz Ne kadar geri kafalısınız sanki e90 altın kaplama

Neyse size sensatec deri ile mutlu günler

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota kalitesi falan muhabbet dönerken paylaşasım geldi.

2017 LEXUS LX570
    Suudi Arabistan'da binme şansım olmuştu. Dıştan fazlasıyla tipsiz gelse de içi gerçekten başarılı.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota kalitesi falan muhabbet dönerken paylaşasım geldi.

2017 LEXUS LX570
    Suudi Arabistan'da binme şansım olmuştu. Dıştan fazlasıyla tipsiz gelse de içi gerçekten başarılı.

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

O kasaya o heybetli görüntüye lastik ve jant ölçüleri küçük kalmış diye başlar muhabbet birazdan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kalp kırmayın beyler kırdığınız yerden bir gün sizde kırılırsınız ... özellikle zaman geçip insan olgunlaşdıkça çok vicdan yapıyor keşke etmeseydim demeseydim o lafları diyor.. söz ağızdan çıkmadan önce insanın esiridir ama ağızdan çıkdıkdan sonra siz o sözünün esiri olursunuz...

mal mülk bu dünyada her şey yalan bakın vehbi koç işte oğlu rahmi koça 2 mektup veriyor birini ben ölünce ikincisinide ben defin edildikden sonra aç diyor.. birini açıyor vasiyet ediyor beni çoraplarımla gömün diye rahmi koç imama ne dese boş dinen mümkün değil diyor imam ... rahmi koç babası gömüldükden sonra ikinci mektubu açıyor yaa oğlum gördünmü bir çorapla bile diğer tarafa gidemiyorum.. Etrafınızda herşeyi para ve başarıya bağlayan bir sistem var ama doğru olan insana değer vermekdir paraya pula değil para pul gelip geçici yapdıklarınız güzellikler baki kalıcı yazıyor mektupda..

parayla pulla adamlıkda olmaz zira etraf paralı sonradan görmelerden geçilmiyor..

neyse konuya dönelim..

hastasıyımda cesaret edemediğim nadir araçlardan amerikada bile parçası zor bulunuyormuş yoksa çok kafayı yormuşdum buna.. çok beğeniyorum tasarımını..

Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle sidik yarıştırabilmem için benimde senın o bindiğin arabaya binmem lazımki aynı kafayı konuşabilelim dimi? ilk önce 2012-2017 (5 senelik araba) 65binkm de burada bi anlaşalım sahibindede girip bak bakalım 100binde 150binde arabalara ne kadar istiyolar ondan sonra burada bana gelip o ekran başında bunları yazabilecek cürme sahip ol ha sen hayatında bmw koltuğuna oturdun mu orasını bılemıyorum çıkarım senle her yola toooyoootooyooota
    Supra da toyota,bilgin olsun. Hemde hala ustunden 1000+hpler alinan araclar.
    Bmw ye lafimiz yok da toyota kucumsemek nedir

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalp kırmayın beyler kırdığınız yerden bir gün sizde kırılırsınız ... özellikle zaman geçip insan olgunlaşdıkça çok vicdan yapıyor keşke etmeseydim demeseydim o lafları diyor.. söz ağızdan çıkmadan önce insanın esiridir ama ağızdan çıkdıkdan sonra siz o sözünün esiri olursunuz...

mal mülk bu dünyada her şey yalan bakın vehbi koç işte oğlu rahmi koça 2 mektup veriyor birini ben ölünce ikincisinide ben defin edildikden sonra aç diyor.. birini açıyor vasiyet ediyor beni çoraplarımla gömün diye rahmi koç imama ne dese boş dinen mümkün değil diyor imam ... rahmi koç babası gömüldükden sonra ikinci mektubu açıyor yaa oğlum gördünmü bir çorapla bile diğer tarafa gidemiyorum.. Etrafınızda herşeyi para ve başarıya bağlayan bir sistem var ama doğru olan insana değer vermekdir paraya pula değil para pul gelip geçici yapdıklarınız güzellikler baki kalıcı yazıyor mektupda..

parayla pulla adamlıkda olmaz zira etraf paralı sonradan görmelerden geçilmiyor..

neyse konuya dönelim..

hastasıyımda cesaret edemediğim nadir araçlardan amerikada bile parçası zor bulunuyormuş yoksa çok kafayı yormuşdum buna.. çok beğeniyorum tasarımını..

Sagda solda gorduklerimin hepsi airli gibi biryerlerde yatiyor. Ya parvasi yok yada cok pahali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagda solda gorduklerimin hepsi airli gibi biryerlerde yatiyor. Ya parvasi yok yada cok pahali
    evet cali de gangster arkadaşım var nigga ona sormuşdum oda buna benzer bir şey demişdi heyy lanet olası aklınımı üşüttün sen bu araba alınırmı dostum senin sorunun ne biliyormusun falan gibisinden şimdi hapisde.. yok be mc donalds da çalışıyor garibim )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kasaya o heybetli görüntüye lastik ve jant ölçüleri küçük kalmış diye başlar muhabbet birazdan
    ama haklı bir muhabbet olur Farka baksana düzgün bir jant ile.. Araç bambaşka oluyor

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çükü küçükler gibi arabayla sidik yarıştırmayın artık, değil 100binlik araç milyon dolarlık araçla yapsanız götüyle gülerler size. Şu ikisini buraya koyayım dediğimi anlayan anlasın, anlamayan devam etsin.

2018 Custom 115m Custom Motor Boot zum Verkauf - www.yachtworld.de

2009 Lurssen 248' Motor Yacht Motor Boot zum Verkauf - www.yachtworld.de

para ile alınabilen, alelade ama parası olan her insanın aldığı/alabildiği şeyler gösterge değildir. Bugün senin paran varken yarın ahmetin mehmetin fatmanın parası olur. Sektörünüze (meslek olarak yaptığınız) getirdiğiniz yenilik, yaptığınız buluş, akademik araştırma ve başarılarınızla vb. birbirinizin önüne geçmeye çalışın. Malesef bu kafayla gelişmesi zor işte memleketin..

f10 520d bunların kronik bi arızası falan var mı motor, şanzuman? Bilgisi olan varsa sevinirim açıkcası çok yabancı olduğum bir araç

BMW 520d Efficient Dynamics Edition als Limousine in Werneuchen

bu da düz vitesi tabi tercihen otomatik istiyorum gündelik binmek üzere alınacak
    BMW 520d Blue Performance Navi Gross,Xennon,Leder als Kombi in Konigsbrunn

önce ki sayfalarda vardı ordan aklıma girdi alınıp kurcalanıp binilir aslında güzel şeyler yapıyolar, beetle 2.0tsi

Volkswagen Beetle 2.0 TSI DSG Sport Xenon Navi RNS 510 als Limousine in Ueckermuende

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...4&pageNumber=2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zenginlik nedir kime göre neye göre .. bana göre parasal maddi zenginlik benettidir azimuttur rizzardidir.. varsa bunlardan biri bana göre sen zengin adamsın kardeşim nokta ötesi yok..

bunun dışında bmw mercedes ile ne zenginliği olucak git kiralamadan leasingden filodan bedava rakamlara 3 yıllık 5 yıllık sözleşme ile veriyorlar doğan şahin gibi her yer mercedes bmw olmuş neyi zenginlik.. sen kendine zengin diyorsan bu yatların sahibi ne oluyor ultra zenginmi, hiper zenginmi, ultra hiper mega zenginmi ..

benetti dedim koyalım şuraya bir tane ..

Bir tanede Azimut koyalım şuraya..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    '06 BMW 3.20si

Fakirler bakmasın lütfen sonra olay çıkıyor sadece zengin olanlar bakabilir Unutmadan o kibire falan git bir kimlik çıkar kardeş çevirmede sıkıntı olmasın
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yakın bir kız arkadaşım için araba arayisindayiz. 35.000 butcemiz var, belki 1-2 daha cikabiliriz ama o paraya sigorta, ufak tefek bakim vs yapmak istedigimizden cikmak istemiyoruz.

Kesinlikle 5 kapi hb, manuel vites ve cam tavan/sunroof ariyoruz.

Astra H'lere bakiyorum su anda ama Opel'le zerre alakam olmadigi icin donanim paketlerini, motor ve piyasasini bilmiyorum

Yasina gore dusuk km ve sorun cikarmayacak bisey bakiyoruz. Asiriya kacmadikca boya ya da ufak tefek degisenler kabulumuzdur.

Dizellerin genelde km yuksek ve pahali olusu, yilda cok km yapmayacagi icin benzinli daha iyi bir tercih gibime geliyor.

----

Ozet gec cip diyenler icin kisaca Astra H nasildir? Hangisi, kaca alinir?
    "Korkmadık, savaştık"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yakın bir kız arkadaşım için araba arayisindayiz. 35.000 butcemiz var, belki 1-2 daha cikabiliriz ama o paraya sigorta, ufak tefek bakim vs yapmak istedigimizden cikmak istemiyoruz.

Astra H'lere bakiyorum su anda ama Opel'le zerre alakam olmadigi icin donanim paketlerini, motor ve piyasasini bilmiyorum

Yasina gore dusuk km ve sorun cikarmayacak bisey bakiyoruz. Asiriya kacmadikca boya ya da ufak tefek degisenler kabulumuzdur.

Dizellerin genelde km yuksek ve pahali olusu, yilda cok km yapmayacagi icin benzinli daha iyi bir tercih gibime geliyor.

----

cam tavan sunroof malesef yok halledilebilir gözüküyor ne zaman yakıt aldığınızı unutursunuz

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Korkmadık, savaştık"

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

----

2004'ten beri aynı araca sahibiz. Tüple çok uyumlu değil diye biliyorum motoru. Taktırıp hiç sıkıntı yaşamadım dediklerini de duydum ama geneli hep sıkıntı çekiyor. Madem çok km yapmıyor tüpsüz bakmanızda fayda var.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle daha once paylaştığım w204 ilanini aradim... galeriden cok mahalle bakkalı ile konuşuyormuşum gibi geldi, aracın arka çamurluğunda boya var yazmışsınız diyorum ha oylemiymiş dedi bana, arac fiyati bana gore alinabilinir olsa bile istanbuldan atlayip ankaraya gitme riskini alamadım galeri yüzünden... gonlume gore buldugum aracın, yanlış yerde olmasi aşkımızı başlamadan bitirdi...

bu w204 en azından yanı başımda, bi gidip bakayim, fiyat bence pazarlığa açık kasımdan beri araç ilanda

yada şeytan diyorki bir işe gireceksen hakkını ver, biraz bekle al şu w205 i ver coşkuyu... üstelik olmazsa olmazim deri konsol, 19 jant ve analog saat var (analog saat önemli).
    hem secim zamani zaten piyasa durgun ne verirsen kabulum diyen satıcıdır belki, bilemezsin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)