Vallahi bugün bi spacer almaya kalksak 500 liradan aşağı bulunmuyor takımı. Manifold değil bişe değil tornadan çıkıyor zaten. Bu zımbırtı sağlamsa çamına ot tıkar diğerlerinin. İhtiyacım olsa alıp denerdim. İş görür duruyor, x braceleri de bu şekilde yapıyorlar içi boş, ağırlık için...
Log into Facebook | Facebook
7500 lira crx sıfır motorlu muaye yokmuş ekmek yedirir heralde
Ben hazır fiyatından bahsetmiştim hocam zira istanbul ankara gibi şehirlerin dışında yaptırmak zor olabiliyor. Ben iskenderundayken egzozcu bulamamıştım düz boru çektirmeye de adanaya gelmiştim egzoz yaptırmak için. Şimdi baktım sahibindene çiftine 200-250 yazmışlar. Piyasa böyle maalesef bildiğim için paylaştım çünkü bayağı ucuz hazıra göre de yaptırmaya göre de.
Volvo V40 T3 Momentum
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
+V40'larda kampanya var düsünenler varsa 109.000tl liste fiyatı.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
SW'ler,
Mercedes C200
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Passat Variant
Mazda 6
Octavia
Belki alternatif olur. Renk kesinlikle tutmaz o konu ayrı bence![]()
Tiguandaki rakam yeni kasa rakamımı bana mı öyle geliyor![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)