audi a1
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu ilan sizce sahte mi? sanki alman plaka araç gibi?
Ben alırken bu rengin bir de içi de kırmızı olan versiyonu vardı çok da istemiştim ama tabi esnafa gelmez diye alamadım![]()
Bence en güzel rengi ile - Vogue (Kırmızı) ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2014 toyota land cruiser 4,5 dizel,bunların esprisi nedir.neden bu kadar pahalı ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Şimdi bu makinedeki konfor , lüks , rahatlık , business havası vs vs ne dersen de bana göre çok çok iyi..
Buna otomatik şanzımanlı stock 2jz swap yapılsa kafa karıştırıcı bir sonuç alınmaz mı?
Çekik gözlü kardeşlerimiz bu kasaya hardcore setup da yapıyorlar ama ben standart 2jz ve otomatik diyorum , maksat ortaya hem konforlu hem de güçlü kudretli bir araba çıksın
Tesla Model Y Sr
A1 fotoları değişmiş, ilk önce 3 tane yurtdışı foto vardı.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Araç güzel toplanmış birkaç detayla çok iyi hale gelebilir. Renk değişimi için komple boya da cesaret işi olmuş tabi
2011 Golf 6 - 1.6 tdi confortline
'14 Seat Leon TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)